IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Виж сега, аз няма да се хваля с татко къде работи и къде е учил.
    Мисля че това беше в някакво предаване " Кой е по по най" иди там!
    Ти явно си на тати синчето.

ОК живей и мисли както искаш.
    А имам познания за матриците и готовите пластмасови изделия от многократните ми обиколки в Б-я. Аз съм доставчик на определени материали и за едни те и за другите.
    А за фирмата спечелила търга, не е с японско оборудване.
    За миналата година договора беше за около 90 хил. метра, а за тази не съм се интересувал.

Това, че си агресивен не те прави прав. Аде сега иди при тати...

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
      "Изпитанията са елементарни: един чичко ( 110-120 кг. ) скача върху една ф110-ка и: тръбата се свива и се връща в първоначално положение с почти никаква деформация. "
      :-) :-) :-)
      :-lol:-lol
      Явно са еластични. Ама няма ли да си остане свита като я затрупат...

Коментар

• О, дааааааа. България е лидер в матриците, а Капитана е монополист, което ще рече нъмбър уан у света. Точно това си мислех, в каква заблуда съм живял. Цялата ми стратегия относно КДН се е градила на нездравия ми сън. Ужас.
        Колега, не ми говори на мен точно за пластмаси. Баща ми е технически директор на една от най-големите фирми в бранша, специализирал е в Япония, така че не се бутай и ти в А група. А, като си вещ в пластмасите, коя е таз фирма, айде сега да те видим. Само тя е с японско оборудване - на Митсубиши. Гледай какъв жокер ти давам.

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
          Ironhorse, а ти преди да вземеш да пишеш за дадено дружество, вземи се запознай с продуктовата му листа и структурата на продажбите. Ако го беше направил тук, щеше да знаеш, че тръбите заемат все по-малък дял от продажбите. Последно като гледах бяха около 30%, а с новите инвестиции този дял ще спадне под 20%. Като си толкова отворен, я кажи какъв сегмент се открива пред Дядото в производството на амбалаж, с никнещите като гъби след дъжд супер маркети из страната, и необходимите за производството им матрици. Дядото диверсифицира по прекрасен начин производството си и остава само да изкара на яве печалбите, тогава цени под 200лв. ще са само в мечтите на някои сегашни песимисти.
          Ти ще ме умориш от смях. То досега няма други да знаеш.
          Да си чувал, че Б-я е лидер в производството на матрици и в шприцването на пластмаса... не.
          Само в Габрово са три, да не говорим за завода за матрици в Г.Малина ( там се правят най-големите матрици ), Шумен, Смолян, София, Пловдив ще спра щото ще стане...а бе много са.
          Знаеш ли колко големи и малки фирми са в този бранш?! ... не!
          Капитана може да си продава амбалажа... не знам къде, даже и в Турция не може, там пазара е окупиран

abc
          "Изпитанията са елементарни: един чичко ( 110-120 кг. ) скача върху една ф110-ка и: тръбата се свива и се връща в първоначално положение с почти никаква деформация. "

Дааа,
          виж сега abc, ти не знам да ли си виждал тръба и не знам дали си виждал как се полагат, явно не си. С багера мята и не го интересува, щото в тръбата ако има повечко креда ще трябва да разкопаваш. Но какво рабираш от технология и как въобще се правят тръби.
          БТК полага най-много тръби и договора с тях не е на Капитана!!!

Коментар

• е хайде де ..
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Рано или късно мажоритарят ще реши да изкара някой и друг лев от дребните акционери и ще започне да се интересува от цената на акциите. Тогава каква ще е цената точно не знам, сигурен съм само, че ще е в пъти по-висока. Като се замисля и само два пъти няма да е зле.

Коментар

• ай ся...
                почнахте да се самонахъсвате...

не че имам нещо против цифрите за които говорите
                ама ... дайте малко по-реално да гледаме на нещата...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Изкара ли печалбите, цени под 300 лева ще са мечта
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ironhorse, а ти преди да вземеш да пишеш за дадено дружество, вземи се запознай с продуктовата му листа и структурата на продажбите. Ако го беше направил тук, щеше да знаеш, че тръбите заемат все по-малък дял от продажбите. Последно като гледах бяха около 30%, а с новите инвестиции този дял ще спадне под 20%. Като си толкова отворен, я кажи какъв сегмент се открива пред Дядото в производството на амбалаж, с никнещите като гъби след дъжд супер маркети из страната, и необходимите за производството им матрици. Дядото диверсифицира по прекрасен начин производството си и остава само да изкара на яве печалбите, тогава цени под 200лв. ще са само в мечтите на някои сегашни песимисти.

Коментар

• "Изпитанията са елементарни: един чичко ( 110-120 кг. ) скача върху една ф110-ка и: тръбата се свива и се връща в първоначално положение с почти никаква деформация. "
                      :-) :-) :-)

Коментар

• Здравейте,
                        случайно видях тази тема и като се зачетох, та реших да Ви кажа две три неща на минаване...

В бранша с тръбите Дятото не е единствен. Работя с един дето бая им сви пазарите, щото прави тръби не от първичен материал и цената естествено е по-ниска от Капитанските.
                        Ако някой от Вас иде на разходка пък в Самоков, да види с очичките си какъв завод, какво чудо, каква технология са направили Софийските мутри? Тръбата е с цвят оранж ( цвета на EU според кодовете за PVC тръби ), трислойна ( в средата слоя е газонапълнен ), многократно по-лека и е по-евтина.
                        Изпитанията са елементарни: един чичко ( 110-120 кг. ) скача върху една ф110-ка и: тръбата се свива и се връща в първоначално положение с почти никаква деформация.

Като толкова горите да сте акционери, проучете бранша и трябва да имате вътрешна информация от предприятието. Иначе сте хвърлили парите на улицата. И стествено ще ги вземат я!

Успех на всички

Коментар

• И аз я следя тази позиция и чакам момента да се включа. Готов съм да купувам и над 100 лева, но при растящ Софикс и тренд на позицията нагоре. Като гледам как взеха да изсипват, няма смисъл да си затварям парите тука поне за момента. Доста станаха промоциите, не мога да огрея навсякъде.Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                            Споделям разочарованието ви
                            Мисля че започва добре годината. И аз доста време чакам, но нека да видим и шестмесечния.

Коментар

• Споделям разочарованието ви

Коментар

• Спокойствие и здрава храна.На мен Албена ми отрови живота последните месеци но стискам акцииките.И тук така.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X