IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ford
    Според всички "правила" би трябвало и той да се вдигне, ама...
    Ще тръгне и той полека... А пък като обявят официално откриването на новия цех за фитинги, ще подскочи.

Коментар

• Аз искам да е зелен
      Life won't wait for you.

Коментар

• Едно, не му харесвам на Дядото - не е син Това му е недостатъка.

Коментар

• да ти ... и правилата

)
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Според всички "правила" би трябвало и той да се вдигне, ама...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              уффф..

на тоя пазар
              дядото дреме..

яд да го хване човек...
              Нека малко си почине, преди голямото изкачване

Коментар

• уффф..

на тоя пазар
                дядото дреме..

яд да го хване човек...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Изделията на Дядото ще ги има и много след нас.

Коментар

• те КДН са навсякъде, да не забравяме и гамата им от детски играчки, измежду които и някои култови такива от 80-тте години

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
                      ABC,
                      благодаря но ще откажа.
                      Защо трябва да си припомняме елементарни неща: цена/качество
                      До като не въведе технологията на трислойните тръби, ще харчи материал на поразия. Другите пък преработват и пак постигат качество с цени далеч под капитанските.

Но стига, Вие искате да слушате само добри неща...
                      Какво значи "цени под капитанските" ? Доколкото зная, КДН нямат залежала продукция, значи нямат проблеми с пазара.

А щом си ми градски, отиди на Панаира, в 18 палата ще намериш щанда на КДН и поразпитай ей така небрежно момчетата на щанда. Ще ти кажат интересни неща и за инвестициите, и за китайците, които са дошли да монтират машини за новия цех за фитинги.

Направи ми впечатление, че КДН рекламират много опаковки - повечето бяха за чужди клиенти, от Българските кутиите Леко на Оргахим запомних.

Коментар

• ABC,
                        благодаря но ще откажа.
                        Защо трябва да си припомняме елементарни неща: цена/качество
                        До като не въведе технологията на трислойните тръби, ще харчи материал на поразия. Другите пък преработват и пак постигат качество с цени далеч под капитанските.

Но стига, Вие искате да слушате само добри неща...

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                          За това си прав, на тати синчето съм. Доста добре ме гледаха с мама, изучиха ме, от нищо не са ме лишили. С отличен финанси завърших, супер. А сега вярно, че ще ходя при тати. Строи си още една къща и аз му давам пари, щот не му стигат. Кво да се прави, татиното синче печели доста повече от тати си.
                          А иначе такива като теб са ми много смешни, влизаш в няква тема, нападаш без аргументи и кво очакваш, да викна и гаджето да я опънеш ли? Не става така бате. Пали ИФАта и тръгвай да доставяш, че материалите им свършиха!
                          П.П. Извинявам се на другите колеги за спама, който пускам, спирам се.
                          Ей събуди се пий нескафе и денят ще бъде хубав.
                          От поста разбирам, че нямаш никаква представа от производство, фирми и други ама ще се научиш ако си упорит.
                          То трябва и да си дигнеш д..то и да отидеш тук там да се срещнеш с не толкова надути хора и ще ти се изясни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
                            Първоначално изпратено от Zeo
                            Първоначално изпратено от abc
                            "Изпитанията са елементарни: един чичко ( 110-120 кг. ) скача върху една ф110-ка и: тръбата се свива и се връща в първоначално положение с почти никаква деформация. "
                            :-) :-) :-)
                            :-lol:-lol
                            Явно са еластични. Ама няма ли да си остане свита като я затрупат...
                            Не ... Това не е гума. Когато се зариват, тръбите изпитват динамични натоварвания и те трябва да могат да го понесат.
                            Когато в PVC се добавя повече креда, тръбата става евтина и крехка.
                            Тя трябва да има определена еластичност за да покрива стандартите.
                            Ще те препоръчам като технолог на К.Йозгур:-):-)
                            Апропо ,все още имаш време да си вземеш 1 акция и да присъстваш на ОС в края на другия месец , а и да се разходиш из цеховете ;да видиш оборудването , лабораториите , специалистите... и да разбереш за какво иде реч/ ако можеш , разбира се/
                            Хайде със здраве

Коментар

• За това си прав, на тати синчето съм. Доста добре ме гледаха с мама, изучиха ме, от нищо не са ме лишили. С отличен финанси завърших, супер. А сега вярно, че ще ходя при тати. Строи си още една къща и аз му давам пари, щот не му стигат. Кво да се прави, татиното синче печели доста повече от тати си.
                              А иначе такива като теб са ми много смешни, влизаш в няква тема, нападаш без аргументи и кво очакваш, да викна и гаджето да я опънеш ли? Не става така бате. Пали ИФАта и тръгвай да доставяш, че материалите им свършиха!
                              П.П. Извинявам се на другите колеги за спама, който пускам, спирам се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zeo
                                Първоначално изпратено от abc
                                "Изпитанията са елементарни: един чичко ( 110-120 кг. ) скача върху една ф110-ка и: тръбата се свива и се връща в първоначално положение с почти никаква деформация. "
                                :-) :-) :-)
                                :-lol:-lol
                                Явно са еластични. Ама няма ли да си остане свита като я затрупат...
                                Не ... Това не е гума. Когато се зариват, тръбите изпитват динамични натоварвания и те трябва да могат да го понесат.
                                Когато в PVC се добавя повече креда, тръбата става евтина и крехка.
                                Тя трябва да има определена еластичност за да покрива стандартите.

Коментар

Working...
                                X