Първоначално изпратено от Ford
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IronhorseABC,
благодаря но ще откажа.
Защо трябва да си припомняме елементарни неща: цена/качество
До като не въведе технологията на трислойните тръби, ще харчи материал на поразия. Другите пък преработват и пак постигат качество с цени далеч под капитанските.
Но стига, Вие искате да слушате само добри неща...
А щом си ми градски, отиди на Панаира, в 18 палата ще намериш щанда на КДН и поразпитай ей така небрежно момчетата на щанда. Ще ти кажат интересни неща и за инвестициите, и за китайците, които са дошли да монтират машини за новия цех за фитинги.
Направи ми впечатление, че КДН рекламират много опаковки - повечето бяха за чужди клиенти, от Българските кутиите Леко на Оргахим запомних.
Коментар
-
ABC,
благодаря но ще откажа.
Защо трябва да си припомняме елементарни неща: цена/качество
До като не въведе технологията на трислойните тръби, ще харчи материал на поразия. Другите пък преработват и пак постигат качество с цени далеч под капитанските.
Но стига, Вие искате да слушате само добри неща...
Коментар
-
Първоначално изпратено от аналгинаЗа това си прав, на тати синчето съм. Доста добре ме гледаха с мама, изучиха ме, от нищо не са ме лишили. С отличен финанси завърших, супер. А сега вярно, че ще ходя при тати. Строи си още една къща и аз му давам пари, щот не му стигат. Кво да се прави, татиното синче печели доста повече от тати си.
А иначе такива като теб са ми много смешни, влизаш в няква тема, нападаш без аргументи и кво очакваш, да викна и гаджето да я опънеш ли? Не става така бате. Пали ИФАта и тръгвай да доставяш, че материалите им свършиха!
П.П. Извинявам се на другите колеги за спама, който пускам, спирам се.
От поста разбирам, че нямаш никаква представа от производство, фирми и други ама ще се научиш ако си упорит.
То трябва и да си дигнеш д..то и да отидеш тук там да се срещнеш с не толкова надути хора и ще ти се изясни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IronhorseПървоначално изпратено от ZeoПървоначално изпратено от abc"Изпитанията са елементарни: един чичко ( 110-120 кг. ) скача върху една ф110-ка и: тръбата се свива и се връща в първоначално положение с почти никаква деформация. "
:-) :-) :-)
:-lol:-lol
Когато в PVC се добавя повече креда, тръбата става евтина и крехка.
Тя трябва да има определена еластичност за да покрива стандартите.
Апропо ,все още имаш време да си вземеш 1 акция и да присъстваш на ОС в края на другия месец , а и да се разходиш из цеховете ;да видиш оборудването , лабораториите , специалистите... и да разбереш за какво иде реч/ ако можеш , разбира се/
Хайде със здраве
Коментар
-
За това си прав, на тати синчето съм. Доста добре ме гледаха с мама, изучиха ме, от нищо не са ме лишили. С отличен финанси завърших, супер. А сега вярно, че ще ходя при тати. Строи си още една къща и аз му давам пари, щот не му стигат. Кво да се прави, татиното синче печели доста повече от тати си.
А иначе такива като теб са ми много смешни, влизаш в няква тема, нападаш без аргументи и кво очакваш, да викна и гаджето да я опънеш ли? Не става така бате. Пали ИФАта и тръгвай да доставяш, че материалите им свършиха!
П.П. Извинявам се на другите колеги за спама, който пускам, спирам се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZeoПървоначално изпратено от abc"Изпитанията са елементарни: един чичко ( 110-120 кг. ) скача върху една ф110-ка и: тръбата се свива и се връща в първоначално положение с почти никаква деформация. "
:-) :-) :-)
:-lol:-lol
Когато в PVC се добавя повече креда, тръбата става евтина и крехка.
Тя трябва да има определена еластичност за да покрива стандартите.
Коментар
Коментар