IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вятър това, което ми казваш направо ме хръля в тъча!!!
    Как може да не те интересува дали стоката се продава на едно предприятие или не.
    За амбалаже не говоря там е съвсем друга тема и не толкова розова. Според привржениците тръбите са 25 до 30 % от производството.
    ОК.
    Не искам да бъда лошият.
    Всеки си има глава на раменете. Ако забелязвате аз не ви казвам купувайте или не, а да мислите върху дадени факти, мислете ако искате.
    Успех на всички

Коментар

• железен кон, имах преди време бройки на дядката, които махнах по наложителност, изглеждаше ми немного ликвиден, от друга страна после пропусках удобни моменти, заради други позиции, и да си призная дядката според мен направи доста добър растеж дотука /което не го вярвах много, много/ и може да си расте и занапред, а специално аналгина си заслужава поздравления, защото още когато Дядката се колебаеше на 80, аналгина първи каза, че нема да помисли да го продава преди 200лв, а такава добра предвидливост си заслужава уважението мисля. Другото нема значение за играчите железен кон, тва чии са тръбите е една подробност, за която играчите нехаят, още-повече ако имат добър профит /Разбира се не съжалявам за дядката щото докато си расте той и ние сме се борили с растежа, така че нема смисъл играчите да се карат за тая или оная позиция, от повечето гледни точки всички печелим /

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
        А тези 10084 хил. лева (плащания от инвестиционна дейност) някой знае ли за какво точно са отишли?
        Искам само да ти кажа, че инвестицията на Вива Тел за локалните станции на ХайУей е на стойност 300 милиона долара.
        Ами сега ????

Коментар

• А тези 10084 хил. лева (плащания от инвестиционна дейност) някой знае ли за какво точно са отишли?
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Скъпи ми форумци, с тез инвестиции ще ме убиете от смях. Честно!!!
            Спомнете си, за тези които знаят естестено, какво стана с Вива Тел.
            Закупиха централа Ериксон и станции Хайуей ( Хуивей ), софтуерно несъвместими. Та поради тази причина Вива Тел закъсня с девет месеца старта. После закупи и локални станции Ериксон. Директора беше уволнен с натежали джобове.
            Вие сте непоправими оптимисти, верващи люде. А такива накрая са изядени...

Коментар

• 06.2007
              726107 лв
              07.2007
              1 079128 лв
              08.2007
              3 283 168 лв
              09.2007
              1 161185 лв

08.2007
              ДФ "РАЙФАЙЗЕН /БЪЛГАРИЯ/ ФОНД АКЦИИ"
              buy 806162 лв

Коментар

• Машини и оборудване за 8.2 милиона за шестте месеца и над 3 милиона амортизации. И аз съм заложил на дядото щото ще има експлозия тук
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Слънчев вятър, кефиш ме ще стискам палци за теб, но какво ли ще стане ? Днес едно е общовалидно и не подлежи на оспорване, както днес а утре ?!! Отчети, инвстиции, програми всичко е супер. Истината има не едно, а две лица, дано успееш да видиш другото...

Късет на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                    е, Железния Кон нещо се изнервил на Дядката а що му е на Дядката от това. Нема смисъл да се нервиш на дъртия, Железен Кон, дядката си расте и тва че му си ядосан нема да го спре, даже наобратно, ето и я съм се изнервил на Синергона, а той напук ми прави и е решил да расте... както казва Франки, - "арменски номера"... а Дядката не е какъв да е, а е изпечен габровски дъртак уцелва да покаже толкова на отчета, че да си расте и акцията ако покаже целия отчет, ще изфърчи горе на черешата /де късмет, де / аналгине, хич да не ти пука !
                    Кефиш , Ветре...:-))

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                      Поздрави, абс!
                      Не да се впрягам, но принципно ме дразнят хейтърите. Виж го само как нахлува в темата и чака някой с пита и мед да го посрещне. За конструктивната критика съм, но в случая момчето освен да се заяжда на дребно, друго не прави.
                      Иначе изобщо не се съмнявам, че е поредния чат-милионер :-), тук всички са такива. Виж го само колко е прост и ограничен, къпел се по два пъти на ден щото имал пари :-), ами като фалираш ше спреш да се къпеш ли ве :-)
                      Много ми е интересно като ти потънат паричките с какво ще си плащаш водата, тока или на ТЕЦ.
                      Защо все спорите дали съм умен или не, аджеба кажете тръбите дето се заравят на КДН ли са или други ? Или сте вече амбалаж ?!!!

Коментар

• е, Железния Кон нещо се изнервил на Дядката а що му е на Дядката от това. Нема смисъл да се нервиш на дъртия, Железен Кон, дядката си расте и тва че му си ядосан нема да го спре, даже наобратно, ето и я съм се изнервил на Синергона, а той напук ми прави и е решил да расте... както казва Франки, - "арменски номера"... а Дядката не е какъв да е, а е изпечен габровски дъртак уцелва да покаже толкова на отчета, че да си расте и акцията ако покаже целия отчет, ще изфърчи горе на черешата /де късмет, де / аналгине, хич да не ти пука !

Коментар

• Поздрави, абс!
                          Не да се впрягам, но принципно ме дразнят хейтърите. Виж го само как нахлува в темата и чака някой с пита и мед да го посрещне. За конструктивната критика съм, но в случая момчето освен да се заяжда на дребно, друго не прави.
                          Иначе изобщо не се съмнявам, че е поредния чат-милионер :-), тук всички са такива. Виж го само колко е прост и ограничен, къпел се по два пъти на ден щото имал пари :-), ами като фалираш ше спреш да се къпеш ли ве :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
                            Конче , не злобей приятелю.След като не можеш да промениш действителността , че "Дядо" е Номер 1 в бранша, то трябва да я приемеш.А ако ти трябва някоя нова матрица за цехчето ти в Пловдив или мостра на някои от новите тръби на КДН-ще се помъча да ти помогна:-)
                            И не забравяй , че съм ти обещал една дядова акция , за да имаш правото и удоволствието да видиш и научиш много нови и непонятни на този етап за теб неща:-)
                            Разбира се не препоръчвам никому нищо , макар , че имам акциики тук и не мисля скоро да ги махам
                            Искрено благодаря за намерението ти да ме дариш с една акция.
                            Дано има само някаква стойност след една до две години.
                            Каквото и да пиша все тая вие ВЕРВАЙТЕ, или искате да ви ВЕРВАТ ?!
                            Купувайте акции на килограм и спете спокойно деца. Те парите са на правилното място...

Коментар

• Привет , Аналгине!
                              Не се впрягай и не се коси толкова на писаниците разни.Както се казва-убий глупака с мълчание;-)

Коментар

• Конче , не злобей приятелю.След като не можеш да промениш действителността , че "Дядо" е Номер 1 в бранша, то трябва да я приемеш.А ако ти трябва някоя нова матрица за цехчето ти в Пловдив или мостра на някои от новите тръби на КДН-ще се помъча да ти помогна:-)
                                И не забравяй , че съм ти обещал една дядова акция , за да имаш правото и удоволствието да видиш и научиш много нови и непонятни на този етап за теб неща:-)
                                Разбира се не препоръчвам никому нищо , макар , че имам акциики тук и не мисля скоро да ги махам

Коментар

Working...
                                X