IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от аналгина
    Ами прочети пак и тогава пиши - аз, за разлика от теб имам нещо ЛИЧНО към позицията и затова пиша по нея и не си губя времето из теми, които не ме засягат :-) Айде, измий си краката и се успокой малко
    Аз всеки ден се къпя по два пъти за разлика от теб, явно. Щото имам пари, а ти явно имаш само да си измиваш краката.
    А за успокоението май се отнася до теб.
    Пак прочети и то докрай, явно свършваш много бързо, защото май четеш но не разбираш, ако можеш да четеш...
    Апропо така настървени са само губещите, тези които са на ръба!
    Забележи дали използвам квалификации или давам ценни напътствия в живота ?!

Коментар

• Ами прочети пак и тогава пиши - аз, за разлика от теб имам нещо ЛИЧНО към позицията и затова пиша по нея и не си губя времето из теми, които не ме засягат :-) Айде, измий си краката и се успокой малко

Коментар

• Хаха, аналгин ли си к'во ли си това последното се отнася и за теб...

"Щото умът ми не го побира как един нормален човек ако няма нищо лично ще си губи времето из нета, вместо да се отдаде на къде по-приятни занимания, които поне на мен ми се въртят из главата."

А сега прочети какво е написaл abc и пак се изкажи, неподготвен!!!

Количеството на използваните епитети е обратно пропорционално на количеството аргументи и сиво вещество. Но ти май не разбиораш за какво става дума.

Коментар

• Ironhorse, веднъж вече имах неудоволствието да ти обеснявам, но ти или си прост или си поредния хейтър из форума. В случай, че е първото да ти напомня: тръбите заемат все по-малък дял в продажбите на КДН и то благодарение не на спада в търсенето им, а на далновидната политика на мениджмънта насочена към инвестирането в нови производства - матрици, амбалаж за хранителната индустрия. Ти ми кажи дали този бизнес е перспективен с тез никнещи като гъби супермаркети във всеки по-голям град, а съвсем скоро това ще се случва и в по-малките ( за сравнение в Англия в едно 10-15 хил. градче има обикновенно по 2-3 супермаркета ).
          Докато ти си лаеш аз съм направил над 300% за 2 години и малко, така, че нека оставим на другите да преценят, кой е прав ( аз, абс и другите заложили на КДН) или ти :-)
          Доколкото си спомням май се занимаваше с дистрибуция на тръби и пластмаси, та да не би да са те отрязали от Дядото, та така злобееш? Щото умът ми не го побира как един нормален човек ако няма нищо лично ще си губи времето из нета, вместо да се отдаде на къде по-приятни занимания, които поне на мен ми се въртят из главата.

Коментар

• А сега да видим

Брееее, отдавна никой не е писал тука.
            Сигурно има защо...
            Много ми е интересно дали abc е виждал тръбите които се полагат дали са "Капитански", щото аз като обикалям пък не съм видял и една такава.
            Надат се на ДПС ама нейсе, не ставаааа.... винаги !
            Моля всички, които са закупили акции на КДН като пътуват из нашата Татковина, да бъдат така любознателни, спирайте от време на време за ободряване и погледнете тез пусти тръби. То си пише кой ги е произвел. А сега да видим дали ги е произвел възлюбеният дядка ?!

Коментар

• Две праскови посях и две череши
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• "Цялата дейност на дружеството протича в един единствен бизнес сектор, а ангажираните в нея активи се намират в един единствен географски сектор на две площадки – на бул.”Столетов” № 10 и ул. “Индустриална” № 65."

Колко скромно написано

Коментар

• С този дядка определено става нещо странно!
                  Вчера минаха 2000 броя! Днес по едно време бяха останали 4-5 оферти "предлага". ...

И никой нищо не казва!

Коментар

• Абе кво стаа тука ся..??
                    Некой мож ли ми разясни.. ??
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Леле , леле що работа го чака "деди"през следващите години...Нооо-старото си е старо и хитро-обнови се тотално и ще устои на големия напън;-)--

Белослав, Варненско привлече още 1 млн. лв по 4 нови ВиК проекти

12:11, 28.08.2007

Проектите са част от мащабна програма на местната администрация за поетапно подменяне на водопроводите в общината

Община Белослав спечели още 4 проекта за водоснабдяване и канализация на обща стойност 1 милион лева, съобщи кметът Емил Дичев. Одобреното финансиране е от Предприятието за управление на дейности по опазване на околната среда/ПУДООС/ към екоминистерството. Проектите касаят трите съставни села в общината - Езерово, Страшимирово и Разделна.

500 000 лева са предвидени за втория етап на битово-фекалната канализация на Страшимирово. При първата фаза, която приключи в началото на лятото, беше изграден довеждащият колектор в селото. Той бе на обща стойност 912 000 лева. От този момент започва поетапното изграждане и на самата канализация в Страшимирово. Планира се тя да бъде изцяло завършена до 2 години, заяви кметът на Белослав Емил Дичев.

По втория одобрен проект са отпуснати 212 000 лева за изграждане на канализацията на улица "Добруджа" в Езерово.

Със средствата по останалите 2 проекта ще продължи изграждането на водопроводната мрежа в Разделна и Езерово. Финансирането е съответно в размер на 155 000 и 136 000 лева. Инициативата е част от мащабната програма на местната администрация за поетапно подменяне на водопроводите на територията на цялата община.

В началото на юли община Белослав подписа договор на стойност повече от 1,2 млн. лева по програма САПАРД за водоснабдителна мрежа и преасфалтиране на улиците. По него се подменят 2,5 километра водопроводи в града и ще бъдат преасфалтирани 2 километра улици./в-к "Черно море

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                        Кога ли ще експлоадира и дядката....?
                        ... кат гледам.. май прав ще се окажеш..

нещо се изпокриха меците...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Кога ли ще експлоадира и дядката....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            Първоначално изпратено от XY
                            Аде де! Никой ли нищо не знае? Предлагането никога не е било толкова оскъдно
                            шшшт
                            да не събудиш мечоците
                            Ловният сезон е открит вече и за "мечки" и от Райфа вече са застанали на пусия...;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                              Аде де! Никой ли нищо не знае? Предлагането никога не е било толкова оскъдно
                              шшшт
                              да не събудиш мечоците

Коментар

• Аде де! Никой ли нищо не знае? Предлагането никога не е било толкова оскъдно

Коментар

Working...
                                X