IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/?id=55230
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Мислех да чакам удобен момент да си купя още , ама май под 200 ,трудно

Коментар

• Тук предлагането никога не е било толкова малко

Коментар

• Коментар

• Нивото от 200 лв. вече е факт
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
              Само 8 потъчки продава ли останаха
              е хайде де ..
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Само 8 потъчки продава ли останаха

Коментар

• Кога ли ще ни изнендат и с някой сплит? На едно минало събрание стана ,уж , нещо въпрос...

Коментар

• Изграждат обекти, подпомагащи водоснабдяването, в над 230 населени места

17:02, 18.09.2007

Чакъров: МОСВ ще съдейства за изграждането на пречиствателни станции по Черноморието

Със средства, отпуснати безвъзмездно от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда /ПУДООС/ към Министерството на околната среда и водите /МОСВ/ на последния Управителен съвет започва изграждането на обекти в областта на водите /канализации, колектори и др./ в 230 населени места в цялата страна. Това съобщи днес министър Джевдет Чакъров, който направи "първа копка" по проект за канализация и главен колектор в село Калековец, община Марица.

За реализацията му са отпуснати безвъзмездно / 400 000 лева от ПУДООС.
                    Джевдет Чакъров отново подчерта, че изграждането на необходимата инфраструктура в областта на водите е един от основните приоритети на Оперативната програма "Околна среда", съобщиха от пресцентъра на МОСВ.

Министърът припомни, че за да бъдат изпълнени ангажиментите на страната ни пред ЕС в областта на водите, до 2010 година трябва да бъдат изграждани минимум по 25 пречиствателни станции годишно.

Той съобщи, че в понеделник ще бъде направена "първа копка" за пречиствателна станция в Монтана, финансирана със средства от ИСПА. След това предстои стартирането на още осем такива проекта до края на годината.

Джевдет Чакъров отново потвърди готовността на МОСВ да съдейства приоритетно да бъдат изградени пречиствателни станции по Черноморието, където вече има много висока проектна готовност. Паралелно с това ще се работи много активно и в другите общини в страната.

Инвестират 8,5 млн. евро за изграждане на пречиствателна станция в Севлиево

16:57, 18.09.2007

Очаква се съоръжението да заработи до 2 г.

8 500 000 евро ще бъдат вложени в строителството на пречиствателна станция за отпадни води в Севлиево, съобщи кметът на общината Йордан Стойков. Съоръжението се изгражда по програма ИСПА. Вероятно станцията ще бъде завършена до две години и в края на 2009 г. ще заработи.

Предстои да започне и реконструкцията на вътрешната водопроводна мрежа по програма ФАР. Стойността на проекта е 2 000 000 лв. като от тях 10% са участие на общината, а останалите - гранд, съобщи Дарик радио.

Очаква се Министерство на регионалното развитие и благоустройството да избере изпълнител на реконструкцията, уточни Стойков.

Толкова работа за "деди" се задава...

Коментар

• казах ти - съвсем избирателно я намираш логиката, вместо истината лека нощ, нов ден, нов късмет

Коментар

• По твоята логика Дядката трябва да продава в Габрово и околността. Не е така нито за него нито за другите.
                        Но както и да е МИР Вам. Аз си лягам, лека нощ на всички и приятни сънища.

Коментар

• Тук става въпрос за пари от Евросъюза по различни програми. Хич не си мисли, че ги финансира Б-я. За твое сведение производителите на тръби са между 13 и 15. Как ги калкулирате тези пари като чиста печалба точно в КДН ми е чудно.
                          никак не си мисля че ги финансираме, нито си мисля колко им е бройката, нито специялно ги калкулирам некъде си, както казах немам, но така е възможно да се обясни растежа /протичащ, заедно с този на останалите дружества/ и 13 и 15 да са производителите, тръби- нема как да е ефективен транспорта от единия край на държавата в другия, като товариш само обем, нормално е да има из държавата производители, но те никак не са на борсата май както и да е казах ти - не подхожда на един железен кон да се тревожи за растежа на Дядката ако спадне пак ли ще се тревожиш

Коментар

• Боже помилуй, Слънчев вятър ти имал ли си работа с МОСВ ( министерство на околната среда и водите ) или РИОСВ ( районна инспекция по околната среда и водите ) без значка кой го командва в момента, нито едното нито другото не определя какви тръби ще бъдат вложени.
                            Тук става въпрос за пари от Евросъюза по различни програми. Хич не си мисли, че ги финансира Б-я. За твое сведение производителите на тръби са между 13 и 15. Как ги калкулирате тези пари като чиста печалба точно в КДН ми е чудно.
                            Както и да е лека вечер и успех на всички в начинанията.

Коментар

• Как може да не те интересува дали стоката се продава на едно предприятие или не.
                              железен кон, на дядката май всичко се продава иначе нема да го прават, но и си попричупил малко нещата през твойта призма не съм казал за себе си, споменах че това се случва с някои играчи, но има и други фактори които привличат, хората гледат отчетите, виждат големите амортизации, те не са вечни нали, имат и други изделия и т.н. Просто си обяснявам якия растеж. Има и друго, дружества с под 1М на брой акции лека полека стават история такава е борсовата тенденция утре ще им щукне некакъв сплит и хоп - на черешата това също го оценяват играчите неможеш да кажеш че не си заслужава растежа а тръби правят на още 4-5 места, но се чака сериозен раст и в инфраструктурните инвестиции, знаеш население над 10 000 човека е задължително да има пречиств. станция по евронормите това са очаквания железен кон, а те не повдигат ли цената а една Тича с какво е по-добра и по-сигурна инвестиция, ако не с очакванията че некак си може оттук-оттам да заприлича на нещо подобно на Фазера хората видеха Фазера, набалончиха Лесото и сега потретват с Тича мислиш ли че ги интересува точно само каква е продукцията гледат че е под 10М капитализация и си казват давай да се мятаме че ще иде на 20 нали фазера от 40 стана 130 тва е груб пример разбира се.
                              /нямам Тича, ей да не си мислите че ме интересува/
                              Но железен кон, ако се ядосваме нема да сме железни, затва по-убаво да си играеме играта, да не дразниме играчите, ако на борсата всички са добре и ние сме добре

Коментар

• Тука не смятам да излизам в близките години, времето ще покаже. Пък че никой не пише- акцията си напредва постепенно, от какво да се притеснявам- време имам, а пари спешно не ми трябват

Коментар

Working...
                                X