IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С тази липса на предлагане тепърва ни чакат хубави времена, а ако покажат малко печалба какво ще стане не ми се мисли

Коментар

• ако не не дадо Никола, то баба Николинка може да спечели

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
        България разчита на 2.1 млрд. евро до 2015 г. за модернизация на ВиК сектора

За модернизацията на ВиК-сектора си България потенциално може да разчита на 2.1 милиарда евро до 2015 г. Сумите са от оперативните програми "Регионално развитие", "Околна среда", от Програмата за развитие на селските райони и от програма ИСПА.

Това каза заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Димчо Михалевски пред участниците в Четвъртия международен бизнес форум "Инвестиции в околната среда за по-добро качество на живот".

Заместник-министърът съобщи, че средствата са недостатъчни за решаване на всички проблеми в сектора. Затова в близките две седмици се очаква да бъде внесен в Министерския съвет проект на закон за водоснабдяването и канализацията, в който се регламентира навлизането на частните инвестиции във ВиК-сектора.

Законът предвижда собствеността да е публична, да няма приватизация в сектора и да се формират проекти по публично-частното партньорство, каза Михалевски.

Той съобщи, че на 20 октомври окончателно ще бъде премахнат водният режим в Стара Загора след изпълнението на проект за модернизация на тамошното ВиК-дружество, финансиран от ЕБВР.
        proektite sa mnogo dobra novina, no zashto po default triabva KDN da gi specheli?!? Obiaviavat se konkursi i moje da uchastvat pri ravni uslovia vsichki firmi ot EU

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
          ...
          Елееее
          много продавачи бе тука...
          :|
          ТЪЙ Е КОЛЕ, а някога се гонехме с ОРГАТА, А ДЕ Е ТЯ СЕГИ .....
          ДОБРЕ, ЧЕ ПРЕЗ 2005 НАТОВАРИХ И ОТ ДВЕТЕ , ЕЙ ТАКА ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ.......
          АРЕ СЪС ЗДРАВЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            ...
            Елееее
            --

Коментар

• ...
              Елееее
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• България разчита на 2.1 млрд. евро до 2015 г. за модернизация на ВиК сектора

За модернизацията на ВиК-сектора си България потенциално може да разчита на 2.1 милиарда евро до 2015 г. Сумите са от оперативните програми "Регионално развитие", "Околна среда", от Програмата за развитие на селските райони и от програма ИСПА.

Това каза заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Димчо Михалевски пред участниците в Четвъртия международен бизнес форум "Инвестиции в околната среда за по-добро качество на живот".

Заместник-министърът съобщи, че средствата са недостатъчни за решаване на всички проблеми в сектора. Затова в близките две седмици се очаква да бъде внесен в Министерския съвет проект на закон за водоснабдяването и канализацията, в който се регламентира навлизането на частните инвестиции във ВиК-сектора.

Законът предвижда собствеността да е публична, да няма приватизация в сектора и да се формират проекти по публично-частното партньорство, каза Михалевски.

Той съобщи, че на 20 октомври окончателно ще бъде премахнат водният режим в Стара Загора след изпълнението на проект за модернизация на тамошното ВиК-дружество, финансиран от ЕБВР.

Коментар

• И аз много им се радвам , щото и мен ме кефи предприятието. И най-вече паричния поток който генерират и яките инвестиции които правят
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• И АЗ ОЩЕ СЪМ НА КЛОНЧЕТО - ОЩЕ ОТ КОТА 35,60-39,10 ЛВ , АМА ТОВА БЕ ПРЕДИ ГОДИНИИИИИИИИИИИ.........

Коментар

• повече от 2 години са ми в портфейла и не съжалявам
                      супер модерно предприятие, само да покаже и печалбата на светло и излитаме!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                        И аз съм си тука, няма страшно
                        И аз още стискам
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ееее! Трима сме! Това дружество заслужава май повече внимание...

Коментар

• И аз съм си тука, няма страшно

Коментар

• ... не си сам..
                              и аз не съм сам
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• лелиии .... Сам си пиша пак! Добре , че все още не си и говоря , щото щях да се притесня

Коментар

Working...
                                X