IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ееее какво, миналата година за деветмесечието спада от 500+ на 188хил

Коментар

• Брей, какъв ръст в печалбата!!!
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Некви предположения за предстоящия отчет..
        ???
        :shock:
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добре, добре! Работата започва да ми харесва

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
            Защо ли и Капман влязоха сериозно тук?;-)
            ... отчети идат..
            Знае ли човек.. заседя се дедито на тез нива..
            ... ся кат размах бастуна ...
            кьорава мечка няма да остане...

:P
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Капман почнаха да пазарауват като от супермаркет днес.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Защо ли и Капман влязоха сериозно тук?;-)

Коментар

• надявай се

Коментар

• Нека, нека... Аз се надявам да падне още

Коментар

• ... Те и купувачите пооредяха...
                      ????

Коментар

• Понапоявиха се
                        меченцата...
                        ... амаа по-нависиоко са се покачили...
                        ..

Коментар

• Само 3 оферти продава !?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                            Първоначално изпратено от abc
                            България разчита на 2.1 млрд. евро до 2015 г. за модернизация на ВиК сектора

За модернизацията на ВиК-сектора си България потенциално може да разчита на 2.1 милиарда евро до 2015 г. Сумите са от оперативните програми "Регионално развитие", "Околна среда", от Програмата за развитие на селските райони и от програма ИСПА.

Това каза заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Димчо Михалевски пред участниците в Четвъртия международен бизнес форум "Инвестиции в околната среда за по-добро качество на живот".

Заместник-министърът съобщи, че средствата са недостатъчни за решаване на всички проблеми в сектора. Затова в близките две седмици се очаква да бъде внесен в Министерския съвет проект на закон за водоснабдяването и канализацията, в който се регламентира навлизането на частните инвестиции във ВиК-сектора.

Законът предвижда собствеността да е публична, да няма приватизация в сектора и да се формират проекти по публично-частното партньорство, каза Михалевски.

Той съобщи, че на 20 октомври окончателно ще бъде премахнат водният режим в Стара Загора след изпълнението на проект за модернизация на тамошното ВиК-дружество, финансиран от ЕБВР.
                            proektite sa mnogo dobra novina, no zashto po default triabva KDN da gi specheli?!? Obiaviavat se konkursi i moje da uchastvat pri ravni uslovia vsichki firmi ot EU
                            Аз никъде не съм казал , че само дядото ще гушне тези млрди.Но съгласи се , все пак че за ремонта на ВИК мрежата на Плевен ще се предпочетат неговите производи , а не тези на завода в Манчестър-малко по-далечко е да ги транспортираш от там:-)

Коментар

• Мдамм
                              тука май ще е интересно..

Коментар

• Да, няма да е зле да покажат малко печалба, че с това P/E над 200 са по-зле и от технологична компания, да не говорим за такава от индустриалния сектор.

Коментар

Working...
                                X