Жалко, че нямам много свободен кеш за да си пълня още тука при тази яка промоция . Все пак се радвам, че успях да взема малко на 185/6
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XYPatience is the name of the game, guys!
И аз все за Елтос си мисля.... Продадох си акцийките на 9 лева преди сплита. Все си виках има потенциал тук , ама ми потрябваха парички за нещо и хоп - на 9 кинта. Сега като си помисля за ОГРОМНАТА доходност която щях да постигна.... май по-добре да не си мисля .
Че дядката поне си расте малко по малко (цената), докато Елтоса беше замрял доста дълго време на 9 лева. Така че аз ще си ги стискам още дъъъълго, пък каквото ще да става.
Ама на мен ми ПИСНА...
(още не съм ги продал...)
Ама се с очакванията да си седа...
Бахти амортизациЙте...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Patience is the name of the game, guys!
И аз все за Елтос си мисля.... Продадох си акцийките на 9 лева преди сплита. Все си виках има потенциал тук , ама ми потрябваха парички за нещо и хоп - на 9 кинта. Сега като си помисля за ОГРОМНАТА доходност която щях да постигна.... май по-добре да не си мисля .
Че дядката поне си расте малко по малко (цената), докато Елтоса беше замрял доста дълго време на 9 лева. Така че аз ще си ги стискам още дъъъълго, пък каквото ще да става.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от FordИмах планове да купя още тука с парите от аферата с Трейс ама ще се въздържа Да не казвам силна дума, ама мисля вече да "цепя мрака" тука, и моето търпение си има граници.
И на мен нещо зе да ми писва ..
Деиш...
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от FordИмах планове да купя още тука с парите от аферата с Трейс ама ще се въздържа Да не казвам силна дума, ама мисля вече да "цепя мрака" тука, и моето търпение си има граници.
И на мен нещо зе да ми писва ..
Деиш...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар