IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жалко, че нямам много свободен кеш за да си пълня още тука при тази яка промоция . Все пак се радвам, че успях да взема малко на 185/6
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
      Чий е кобоса ,който взе 1500/195лв. Мерси предварително
      Райфайзен

Коментар

• Чий е кобоса ,който взе 1500/195лв. Мерси предварително

Коментар

• Опа...
          !!!!!!!!!!!!!!!!1
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
            Patience is the name of the game, guys!

И аз все за Елтос си мисля.... Продадох си акцийките на 9 лева преди сплита. Все си виках има потенциал тук , ама ми потрябваха парички за нещо и хоп - на 9 кинта. Сега като си помисля за ОГРОМНАТА доходност която щях да постигна.... май по-добре да не си мисля .
            Че дядката поне си расте малко по малко (цената), докато Елтоса беше замрял доста дълго време на 9 лева. Така че аз ще си ги стискам още дъъъълго, пък каквото ще да става.
            Имате право...

Ама на мен ми ПИСНА...
            (още не съм ги продал...)
            Ама се с очакванията да си седа...
            Бахти амортизациЙте...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Patience is the name of the game, guys!

И аз все за Елтос си мисля.... Продадох си акцийките на 9 лева преди сплита. Все си виках има потенциал тук , ама ми потрябваха парички за нещо и хоп - на 9 кинта. Сега като си помисля за ОГРОМНАТА доходност която щях да постигна.... май по-добре да не си мисля .
              Че дядката поне си расте малко по малко (цената), докато Елтоса беше замрял доста дълго време на 9 лева. Така че аз ще си ги стискам още дъъъълго, пък каквото ще да става.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                Първоначално изпратено от Ford
                Имах планове да купя още тука с парите от аферата с Трейс ама ще се въздържа Да не казвам силна дума, ама мисля вече да "цепя мрака" тука, и моето търпение си има граници.
                Ахамм

И на мен нещо зе да ми писва ..
                Деиш...
                Имам акции от 2 години, и преди всеки отчет съм с големи очаквания, но...В подобно положение бях и при Елтос, писна ми и ги продадох, а сега къде е Елтос всики знаем Мисля да почакам още

Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                  Имах планове да купя още тука с парите от аферата с Трейс ама ще се въздържа Да не казвам силна дума, ама мисля вече да "цепя мрака" тука, и моето търпение си има граници.
                  Ахамм

И на мен нещо зе да ми писва ..
                  Деиш...

Коментар

• Само кат си спомня, че ги предпочетох пред Фазара )
                    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Имах планове да купя още тука с парите от аферата с Трейс ама ще се въздържа Да не казвам силна дума, ама мисля вече да "цепя мрака" тука, и моето търпение си има граници.

Коментар

• Тия турци си мислех, че са поне малко турци) а не гърци ) - приятели на Банев и Домусчиевите )
                        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от ogyn
                          цели 26% ръст на печалбите, излагат се тез хора вече :-D
                          иначе и мен ме кефи EBITDA, а и ЕV/EBITDA, което в края на годината би било около 16 е отличен показател
                          не е препоръка, имам акции
                          Биовет Nо.2...

Коментар

• цели 26% ръст на печалбите, излагат се тез хора вече :-D
                            иначе и мен ме кефи EBITDA, а и ЕV/EBITDA, което в края на годината би било около 16 е отличен показател
                            не е препоръка, имам акции

Коментар

• Важното е , че продажбите си растат със стабилен темп, инвестира се яко в производството и има доста добра EBITDA. Дружеството, за мен, си остава едно от най добрите . Имам акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                                Брей, какъв ръст в печалбата!!!
                                26,06 %
                                страхотия..
                                :P

Коментар

Working...
                                X