IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да да, а чий е кобоса който продаде. Мерси предварително и успех

Коментар

• Това не беше ли повече от процент от капитала?
      Life won't wait for you.

Коментар

• :shock:
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Мечка, ако за теб са фантазии парите ОК. Твоя работа.
          1. Никого не съм обидил с епитет.
          2. А ако си мислиш, че беден може да печели от борса, не знам кой фантазира?
          3. Това, че нещо не го знаеш, не си чувал или не си си го и помислял, не те прави прав.
          4. Дойни крави има и това не съм аз, ако си чел внимателно.

Айде сега много здраве и на теб, и дано и ти вникнеш в това което пиша.
          А за уважението, това че си изкавам мнението и то не съвпада с твоето или друго, не виждам как аз тъпча чуждото достойнство.
          Може би съмненията, че не си прав ядат собствените достойнства?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
            ХУ все още мога да постигам и да управлявам моите и чуждите пари с много по-голяма печалба.
            Според мен има нива, които човек не може да прескача.
            За да бъдеш инвеститор:
            1. Стабилен бизнес за да ти дава добри ПОСТЯННИ доходи.
            2. Можеш да си позволиш загуби.
            3. С много пари ставаш вътрешен инвеститор ( т.е. може още преди да са станали известни акциите ти да си направил голямата печалба и да си освободиш парите за следваща сделка ). Между другото това ще ти го предлагат именно като човек с пари.
            4. Имаш толкова много пари, че не можеш да ги управляваш пряко и затова ги поверяваш временно на някой срещу съответната цена платена не от теб разбира се.

Мащабите за които ми говориш са за спорта. Но ти не си в истинския смисъл инвеститор, нито пък аз.
            Считам, че хората във форумите на "инвестора" искат да станат милионери, а не да печелят жалки 100 или хиляда лева за година.
            Парите изкарани като работник не можеш да упраляваш разумно като инвеститор, защото емоцията е много силна и заглушава разума.
            Пич, не знам какви "фантазии" са ти в главата, но понеже си позволяваш да обиждаш други хора ще ти кажа само няколко неща:
            1. Ако имаш собствен бизнес - не ти трябва борса - поне не като миноритарен акционер.
            2. No comment.
            3. Това май си го гледал по филмите. Искам само да ти кажа, че тази информация не се продава - всеки си я ползва сам за себе си (особено на мижав пазар като нашия). Ако я пуснат на някой външен е предимно за да му се отреди ролята на бушонче...
            4. По-голяма безсмислица - да си въобразяваш, че не си ти дойната крава - трудно би могъл да измисли човек.

Айде със здраве, дано вникнеш в това което съм написал.
            Нищо лично, просто човек трябва да уважава чуждото достойнство.
            Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• ХУ все още мога да постигам и да управлявам моите и чуждите пари с много по-голяма печалба.
              Според мен има нива, които човек не може да прескача.
              За да бъдеш инвеститор:
              1. Стабилен бизнес за да ти дава добри ПОСТЯННИ доходи.
              2. Можеш да си позволиш загуби.
              3. С много пари ставаш вътрешен инвеститор ( т.е. може още преди да са станали известни акциите ти да си направил голямата печалба и да си освободиш парите за следваща сделка ). Между другото това ще ти го предлагат именно като човек с пари.
              4. Имаш толкова много пари, че не можеш да ги управляваш пряко и затова ги поверяваш временно на някой срещу съответната цена платена не от теб разбира се.

Мащабите за които ми говориш са за спорта. Но ти не си в истинския смисъл инвеститор, нито пък аз.
              Считам, че хората във форумите на "инвестора" искат да станат милионери, а не да печелят жалки 100 или хиляда лева за година.
              Парите изкарани като работник не можеш да упраляваш разумно като инвеститор, защото емоцията е много силна и заглушава разума.

Коментар

• Ха, браво бе . А ти какви доходности постигаш? Да не печаташ кинти ?
                На 100 лева може и да направиш 500 процента за година но за 100 000, примерно, едва ли ще поемеш този риск.
                Щом аз съм толкова жалък, кажи ти какво правиш , дай някой съвет ...
                Аз съм на мнение, че от всеки човек може да научиш по нещо.
                Инвестирал съм 500 лева . Далеч съм от най-добрия случай.
                Не се заяждам . Дай сега някое съветче и аз да изкарам някой лев, щото явно си голям играч , или поне ме убеди , че греша с Дядото
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• 120% откога са малко ? Аре да не се изсилваме, че става смешно. Пък ние тука и на малкто се радваме

Коментар

• Здравей ХУ, явно ти си най-големия оптимист.
                    Аз ако имам печалба от 120% от личните си пари за една година ще се самоубия или ще стана работник. Тези проценти можеш да си ги позволиш само с чужди пари ( кредит или сам ти да направиш акционерно дружество ) ( мащаба е съвсем друг тогава).
                    Говоря ти така защото предполагам, че си инвестирал не повече от 5 до 10 хиляди лева в най-добрия случай. Айде сега сметни си инфлация, данъци, жизнени разходи и още каквото щеш дори бизнес разходи не забравяй и за загубите. А сега ми кажи след колко години ще станеш милионер?

Успех, ама много успех ти пожелавам

Коментар

• Хайде де! Що няма още промоции на 185?

Коментар

• Някой ако има от Габрово да прати някоя снимка на предприятието, ако може.
                        Или се разходете и го вижте що нещо е

Коментар

• Всеки сам си решава. За година Дядкака е поскъпнал с около 120 %, което мен си ме устройва. А мисля , че ще има къде, къде нагоре, но това си е ли4но мое мнение, а не препоръка.

Коментар

• Аз на тия нива не продавам, поне 220 лв. да се върнат пък мога да си помисля. Иначе имах планове да инвестирам още тука, ама никой не обича да го правят на глупак

Коментар

• davai gi,lapvam gi vednaga na sega6nite niva

Коментар

• ... аз вече се ориентирам към излизане ...
                                писна ми да чакам...

.... В крайна сметка (според мен) има по-добри алтелнативи за парите...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X