Да да, а чий е кобоса който продаде. Мерси предварително и успех
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)
Collapse
X
-
Мечка, ако за теб са фантазии парите ОК. Твоя работа.
1. Никого не съм обидил с епитет.
2. А ако си мислиш, че беден може да печели от борса, не знам кой фантазира?
3. Това, че нещо не го знаеш, не си чувал или не си си го и помислял, не те прави прав.
4. Дойни крави има и това не съм аз, ако си чел внимателно.
Айде сега много здраве и на теб, и дано и ти вникнеш в това което пиша.
А за уважението, това че си изкавам мнението и то не съвпада с твоето или друго, не виждам как аз тъпча чуждото достойнство.
Може би съмненията, че не си прав ядат собствените достойнства?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IronhorseХУ все още мога да постигам и да управлявам моите и чуждите пари с много по-голяма печалба.
Според мен има нива, които човек не може да прескача.
За да бъдеш инвеститор:
1. Стабилен бизнес за да ти дава добри ПОСТЯННИ доходи.
2. Можеш да си позволиш загуби.
3. С много пари ставаш вътрешен инвеститор ( т.е. може още преди да са станали известни акциите ти да си направил голямата печалба и да си освободиш парите за следваща сделка ). Между другото това ще ти го предлагат именно като човек с пари.
4. Имаш толкова много пари, че не можеш да ги управляваш пряко и затова ги поверяваш временно на някой срещу съответната цена платена не от теб разбира се.
Мащабите за които ми говориш са за спорта. Но ти не си в истинския смисъл инвеститор, нито пък аз.
Считам, че хората във форумите на "инвестора" искат да станат милионери, а не да печелят жалки 100 или хиляда лева за година.
Парите изкарани като работник не можеш да упраляваш разумно като инвеститор, защото емоцията е много силна и заглушава разума.
1. Ако имаш собствен бизнес - не ти трябва борса - поне не като миноритарен акционер.
2. No comment.
3. Това май си го гледал по филмите. Искам само да ти кажа, че тази информация не се продава - всеки си я ползва сам за себе си (особено на мижав пазар като нашия). Ако я пуснат на някой външен е предимно за да му се отреди ролята на бушонче...
4. По-голяма безсмислица - да си въобразяваш, че не си ти дойната крава - трудно би могъл да измисли човек.
Айде със здраве, дано вникнеш в това което съм написал.
Нищо лично, просто човек трябва да уважава чуждото достойнство.Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил
Коментар
-
ХУ все още мога да постигам и да управлявам моите и чуждите пари с много по-голяма печалба.
Според мен има нива, които човек не може да прескача.
За да бъдеш инвеститор:
1. Стабилен бизнес за да ти дава добри ПОСТЯННИ доходи.
2. Можеш да си позволиш загуби.
3. С много пари ставаш вътрешен инвеститор ( т.е. може още преди да са станали известни акциите ти да си направил голямата печалба и да си освободиш парите за следваща сделка ). Между другото това ще ти го предлагат именно като човек с пари.
4. Имаш толкова много пари, че не можеш да ги управляваш пряко и затова ги поверяваш временно на някой срещу съответната цена платена не от теб разбира се.
Мащабите за които ми говориш са за спорта. Но ти не си в истинския смисъл инвеститор, нито пък аз.
Считам, че хората във форумите на "инвестора" искат да станат милионери, а не да печелят жалки 100 или хиляда лева за година.
Парите изкарани като работник не можеш да упраляваш разумно като инвеститор, защото емоцията е много силна и заглушава разума.
Коментар
-
Ха, браво бе . А ти какви доходности постигаш? Да не печаташ кинти ?
На 100 лева може и да направиш 500 процента за година но за 100 000, примерно, едва ли ще поемеш този риск.
Щом аз съм толкова жалък, кажи ти какво правиш , дай някой съвет ...
Аз съм на мнение, че от всеки човек може да научиш по нещо.
Инвестирал съм 500 лева . Далеч съм от най-добрия случай.
Не се заяждам . Дай сега някое съветче и аз да изкарам някой лев, щото явно си голям играч , или поне ме убеди , че греша с ДядотоМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Здравей ХУ, явно ти си най-големия оптимист.
Аз ако имам печалба от 120% от личните си пари за една година ще се самоубия или ще стана работник. Тези проценти можеш да си ги позволиш само с чужди пари ( кредит или сам ти да направиш акционерно дружество ) ( мащаба е съвсем друг тогава).
Говоря ти така защото предполагам, че си инвестирал не повече от 5 до 10 хиляди лева в най-добрия случай. Айде сега сметни си инфлация, данъци, жизнени разходи и още каквото щеш дори бизнес разходи не забравяй и за загубите. А сега ми кажи след колко години ще станеш милионер?
Успех, ама много успех ти пожелавам
Коментар
Коментар