какво стана тука?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)
Collapse
X
-
Аааа Абц,
чул си значи за тез тръби. Е то вече почти няма, 10 години народа копаше и попривършиха вече. Сега има ПВЦ дограми и прочие със стабилизатори, които по принцип не се влагат в прословутите тръби.
Има и други неща които се преработват, но КДН какво разбира от рециклиране?!
Е да си ви живи и здрави арабите + руснаците.
Все пак виж нормата на печалба дали ще е желаната.
Успех
Коментар
-
Е , пробвахме да ползваме като суровина сладко от сини сливи, но се не получи:-)
И макар все още да се появява от време на време по някой мургав брат , за да предлага току що смлени соц тръби ,:-) далече го отпращаме /надявам се не са стигнали чак до Филибето:-)/,явно пак ще трябва да ползваме нефтопроизводите пък тях си ги ценят арабските и руските братя:-)Абе-глобализация...:-)
Коментар
-
Благодаря ти за загрижеността , Конче:-)
Бях се притеснил за теб ,когато в последните месеци Дедко направи дабъл , а теб те нямаше, но явно доста зает си бил и си пропуснал този момент:-)
Иначе Дедо , макар че се скапва от работа , си е в много добро здраве:-)
Бъди така и ти:-)
А ако на мен не верваш-попитай Райфа;-)
Коментар
-
Добър вечер на почитателите на КДН.
Нещо сте се умълчали та си мислех да Ви пиша, да Ви ободря.
Има още много евро пари из таз България ( абц много обича да ги слага в джоба на КДН ), що така тръгна надолу тоя Дядка.
Дали като публикуват отчета, там няма да лъсне че разходите за производство са се увеличили с 15 - 20 %, а продажните цени са същите ( т.е. печалбата намалява ).
Спокойно, това ще го има за всяка производствена компания с енергоемки производства. А сега да видим какви инвестиции и какви печалби ще отчетат комшиите?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от IblisДа да, а чий е кобоса който продаде. Мерси предварително и успехХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар