IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• какво стана тука?

Коментар

• Аааа Абц,
      чул си значи за тез тръби. Е то вече почти няма, 10 години народа копаше и попривършиха вече. Сега има ПВЦ дограми и прочие със стабилизатори, които по принцип не се влагат в прословутите тръби.
      Има и други неща които се преработват, но КДН какво разбира от рециклиране?!
      Е да си ви живи и здрави арабите + руснаците.
      Все пак виж нормата на печалба дали ще е желаната.
      Успех

Коментар

• Е , пробвахме да ползваме като суровина сладко от сини сливи, но се не получи:-)
        И макар все още да се появява от време на време по някой мургав брат , за да предлага току що смлени соц тръби ,:-) далече го отпращаме /надявам се не са стигнали чак до Филибето:-)/,явно пак ще трябва да ползваме нефтопроизводите пък тях си ги ценят арабските и руските братя:-)Абе-глобализация...:-)

Коментар

• Здравей Абц,
          радвам се, че си добре.
          Аз не вярвам а проверявам. Защото излъганите са верващите.
          Все пак виж разходите за производството.
          Успех

Коментар

• Благодаря ти за загрижеността , Конче:-)
            Бях се притеснил за теб ,когато в последните месеци Дедко направи дабъл , а теб те нямаше, но явно доста зает си бил и си пропуснал този момент:-)
            Иначе Дедо , макар че се скапва от работа , си е в много добро здраве:-)
            Бъди така и ти:-)
            А ако на мен не верваш-попитай Райфа;-)

Коментар

• Добър вечер на почитателите на КДН.
              Нещо сте се умълчали та си мислех да Ви пиша, да Ви ободря.
              Има още много евро пари из таз България ( абц много обича да ги слага в джоба на КДН ), що така тръгна надолу тоя Дядка.
              Дали като публикуват отчета, там няма да лъсне че разходите за производство са се увеличили с 15 - 20 %, а продажните цени са същите ( т.е. печалбата намалява ).
              Спокойно, това ще го има за всяка производствена компания с енергоемки производства. А сега да видим какви инвестиции и какви печалби ще отчетат комшиите?!

Коментар

• Мен не мий ясно само що е пуснал цели 7 броя с един ордер..??
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• kdn

Коментар

• Първоначално изпратено от Brain
                    144 са машини.
                    Сигурно са си написали "експерт" и той не се удържа на тези нива :-)

Коментар

• 144 са машини.

Коментар

• Пак останаха 8 оферти продава
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Определено има раздвижване. Да видим какво ще излезе
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Скоро може да очакваме уведомление за дялово участие, имайки предвид последно време Райфайзен как купуваха. Само предположение нищо повече...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от Iblis
                              Да да, а чий е кобоса който продаде. Мерси предварително и успех
                              Бенчмарк продаде Райфа купи.
                              ... май за собствена сметка...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
                                Да да, а чий е кобоса който продаде. Мерси предварително и успех
                                Бенчмарк продаде Райфа купи.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X