If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравей Лонгин,
Много коректно питаш "На колко оценяваш...", защото ако ме питаше "Колко ще струва...", щеше да е гатанка от хиляда и една нощ.
...
Нямам акции и през ум не ми минава да имам от КДН.
ама ти така и не даде количествена оценка. да задам въпроса по друг начин - на колко ако падне акцията(!), ти с твоите познания ще се замислиш да придобиеш акции - въпреки всичките рискове които вярваш, че има?
защото след като си в този форум, се предполага да имаш все някакъв интерес - ако не тук то към други акции??
Добър ден на всички,
би било добре да видите с очите си таз прословута модернизация.
Ще споделя само слух: Холдинга тегли пари от турски банки за да покриват кредитите си към тукашни, щото не им стигат паричките.
КДН беше третият по големина завод в Европа за тръби. Сега даже не се наемам да го слагам някъде.
С прословутото си производство за опаковки пак не е съвсем това което отчитат.
Момчета и момичета гледайте да не стане като с Кремиковци !!!
eto oshte edin, koito komentira naizust
pred men sedi lista s bankite kreditori i izmejdu tiah ne wijdam da ima turski takiwa
za ostanalata chast ot mnenieto, prosto bez komentar!
Здравей Лонгин,
Много коректно питаш "На колко оценяваш...", защото ако ме питаше "Колко ще струва...", щеше да е гатанка от хиляда и една нощ.
Аз се опитвах да кажа на инвестиралите господа, да проверят какъв пазарен дял държи КДН за произвежданите продукти и тем подобни, но си е тяхна работа.
Така или иначе акцията на това предприятие ще пада до там докъдето инвесторите си мислят, че имат реални данни какво струва всъщност предприятието.
След това ще има игра за оттърваване на акции от собственика на определена цена, а после примери дал господ.
Предприятието се източва и кога ще гръмнат малките е въпрос на технологично време, упоритост на стадото, и не на последно място кога ще решат да прикрият следите.
Работниците не си взимат редовно заплатите, това е първи сигнал, че нещо не е наред.
Иначе Дядото е велик и всичко е ОК.
Нямам акции и през ум не ми минава да имам от КДН.
Ironhorse, тая песен твойта сме я чули вече
я кажи сега друго - на колко оценяваш акцията да струва след 1 месец например , като си толкова навътре в темата??
Добър ден на всички,
би било добре да видите с очите си таз прословута модернизация.
Ще споделя само слух: Холдинга тегли пари от турски банки за да покриват кредитите си към тукашни, щото не им стигат паричките.
КДН беше третият по големина завод в Европа за тръби. Сега даже не се наемам да го слагам някъде.
С прословутото си производство за опаковки пак не е съвсем това което отчитат.
Момчета и момичета гледайте да не стане като с Кремиковци !!!
Коментар