Химипласт откри нов завод за производство на полиетиленови и полипропиленови тръби във Враца. Това съобщи изпълнителният директор на компанията Петър Станчев. Заводът се намира на територията на Ново Химко, а в изграждането му до момента са вложени над 1.5 млн. евро. Той е оборудван с машини, произведени от италианската Пласко, и разполага с модерна лаборатория. Технологичните линии са предназначени за производство на тръби с диаметър 16-63 мм и 75-200 мм.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)
Collapse
X
-
Е добър вечер на всички.
Надявам се да гледате още по-добре какво става с КДН.
Тези дето разправяха, че се изсипват евро пари в завода чрез
инфрастуктурните фондове, пак да си помислят.
Тук не става въпрос за обща криза, тук става въпрос за преоценка на действителната цена на една акция на еди кое си дружество.
Коментар
-
Боримечката, разглеждал ли си сериозно това дружество? КДН е едно от най-подценените дружества на пазара, ама явно ще бъде така докато хората гледат само печалбата и това им е достатъчно за анализа
А иначе ДВИ тук знаеш ли кой е? Видях че си я хвалил г-жа Пеева в една друга тема ... и с право
Поздрави!
Коментар
-
Общо 22.7 млн. ево по европейската програма ИСПА ще получи община Велико Търново и ВиК Йовковци за подмяна и разширяване на ВиК мрежата на града, пише в. Янтра Днес. Средствата ще бъдат използвани за изграждането и ремонта на 13 км водопроводи и 15 км канализация. Ще бъде изградена и нова пречиствателна станция в района на кв. Чолаковци. Строителството вероятно ще започне през лятото, когато, чрез общинска обществена поръчка, вече ще е избрана фирма изпълнител на проекта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IronhorseЛогин,
никога не бих си позволил да давам точна цена за дадена акция.
Първо това е манипулация и второ, ако знаех в кой момент каква ще е цената щях да съм магьосник с милиарди.
От както съм започнал да пиша в темата КДН, само казвам ако е възможно инвеститорите да се надигнат и да обиколят заводите в които искат да влагат парите си.
1. Не е никак трудно да се влезне и разгледа.
2. Малко да поразпитат работници и контрагенти.
3. Да оценяват пазарен дял.
4. Конкуренция.
5. Кой е собственика и каква репутация има.
6. Мениджмънт и каква репутация има.
И още много други.
Моите сведения сочат, че нищо хубаво не чака КДН. Опитвам се да насоча вниманието на хората, закупили акции, към неща които са тревожни. А дали ще им обърнат внимание е съвсем друг въпрос.
Закупуването на акции само по борсови индекси в България ( и не само ), според мен си е чиста лотария. Считам, че малко или много тук хората си правят някакви сметки и затова им споделям моето мнение с опции да проверят твърденията ми, и сами да си направят изводите.
Коментар
-
Логин,
никога не бих си позволил да давам точна цена за дадена акция.
Първо това е манипулация и второ, ако знаех в кой момент каква ще е цената щях да съм магьосник с милиарди.
От както съм започнал да пиша в темата КДН, само казвам ако е възможно инвеститорите да се надигнат и да обиколят заводите в които искат да влагат парите си.
1. Не е никак трудно да се влезне и разгледа.
2. Малко да поразпитат работници и контрагенти.
3. Да оценяват пазарен дял.
4. Конкуренция.
5. Кой е собственика и каква репутация има.
6. Мениджмънт и каква репутация има.
И още много други.
Моите сведения сочат, че нищо хубаво не чака КДН. Опитвам се да насоча вниманието на хората, закупили акции, към неща които са тревожни. А дали ще им обърнат внимание е съвсем друг въпрос.
Закупуването на акции само по борсови индекси в България ( и не само ), според мен си е чиста лотария. Считам, че малко или много тук хората си правят някакви сметки и затова им споделям моето мнение с опции да проверят твърденията ми, и сами да си направят изводите.
Коментар
Коментар