IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Химипласт откри нов завод за производство на полиетиленови и полипропиленови тръби във Враца. Това съобщи изпълнителният директор на компанията Петър Станчев. Заводът се намира на територията на Ново Химко, а в изграждането му до момента са вложени над 1.5 млн. евро. Той е оборудван с машини, произведени от италианската Пласко, и разполага с модерна лаборатория. Технологичните линии са предназначени за производство на тръби с диаметър 16-63 мм и 75-200 мм.

Коментар

• Е добър вечер на всички.
      Надявам се да гледате още по-добре какво става с КДН.
      Тези дето разправяха, че се изсипват евро пари в завода чрез
      инфрастуктурните фондове, пак да си помислят.
      Тук не става въпрос за обща криза, тук става въпрос за преоценка на действителната цена на една акция на еди кое си дружество.

Коментар

• Старчока му счупиха и двете патерици... Много шубелии....

Голям спад!

А компанията е толкова перспективна....

Коментар

• Боримечката, разглеждал ли си сериозно това дружество? КДН е едно от най-подценените дружества на пазара, ама явно ще бъде така докато хората гледат само печалбата и това им е достатъчно за анализа
          А иначе ДВИ тук знаеш ли кой е? Видях че си я хвалил г-жа Пеева в една друга тема ... и с право

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
            Kak e старчока, крепи ли се на бастуна
            че как ... колко акции с трицифрено П/Е ни останаха ... the legend lives on!

Коментар

• Kak e старчока, крепи ли се на бастуна

Коментар

• Общо 22.7 млн. ево по европейската програма ИСПА ще получи община Велико Търново и ВиК Йовковци за подмяна и разширяване на ВиК мрежата на града, пише в. Янтра Днес. Средствата ще бъдат използвани за изграждането и ремонта на 13 км водопроводи и 15 км канализация. Ще бъде изградена и нова пречиствателна станция в района на кв. Чолаковци. Строителството вероятно ще започне през лятото, когато, чрез общинска обществена поръчка, вече ще е избрана фирма изпълнител на проекта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                  Да, но за мое щастие аз не се върнах с него.
                  честито мнение №1000!!!

с пожелание за оригинален "Мустанг" - 67... и млади баби за дето-то!

Коментар

• Трябва му една млада булка за да живне .

Коментар

• Да, но за мое щастие аз не се върнах с него.

Коментар

• Дядо върна 1 година назад.

Коментар

• Здравей XY,
                          честно казано тази година полагам основите за догодина да ставам милионер.
                          Само си пожелавам да съм жив и здрав, другото ще си го набавя. Пожелавам и ти да си жив и здрав, както и всички форумци.

Коментар

• Оооо , Ironhorse, как си? Направи ли милионите?
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
                              Логин,
                              никога не бих си позволил да давам точна цена за дадена акция.
                              Първо това е манипулация и второ, ако знаех в кой момент каква ще е цената щях да съм магьосник с милиарди.
                              От както съм започнал да пиша в темата КДН, само казвам ако е възможно инвеститорите да се надигнат и да обиколят заводите в които искат да влагат парите си.
                              1. Не е никак трудно да се влезне и разгледа.
                              2. Малко да поразпитат работници и контрагенти.
                              3. Да оценяват пазарен дял.
                              4. Конкуренция.
                              5. Кой е собственика и каква репутация има.
                              6. Мениджмънт и каква репутация има.
                              И още много други.

Моите сведения сочат, че нищо хубаво не чака КДН. Опитвам се да насоча вниманието на хората, закупили акции, към неща които са тревожни. А дали ще им обърнат внимание е съвсем друг въпрос.

Закупуването на акции само по борсови индекси в България ( и не само ), според мен си е чиста лотария. Считам, че малко или много тук хората си правят някакви сметки и затова им споделям моето мнение с опции да проверят твърденията ми, и сами да си направят изводите.
                              Ако се върнете една година назад в темата ще видите , че това е било моето мнение още тогава

Коментар

• Логин,
                                никога не бих си позволил да давам точна цена за дадена акция.
                                Първо това е манипулация и второ, ако знаех в кой момент каква ще е цената щях да съм магьосник с милиарди.
                                От както съм започнал да пиша в темата КДН, само казвам ако е възможно инвеститорите да се надигнат и да обиколят заводите в които искат да влагат парите си.
                                1. Не е никак трудно да се влезне и разгледа.
                                2. Малко да поразпитат работници и контрагенти.
                                3. Да оценяват пазарен дял.
                                4. Конкуренция.
                                5. Кой е собственика и каква репутация има.
                                6. Мениджмънт и каква репутация има.
                                И още много други.

Моите сведения сочат, че нищо хубаво не чака КДН. Опитвам се да насоча вниманието на хората, закупили акции, към неща които са тревожни. А дали ще им обърнат внимание е съвсем друг въпрос.

Закупуването на акции само по борсови индекси в България ( и не само ), според мен си е чиста лотария. Считам, че малко или много тук хората си правят някакви сметки и затова им споделям моето мнение с опции да проверят твърденията ми, и сами да си направят изводите.

Коментар

Working...
                                X