Първоначално изпратено от dessi_georgieva
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеКога ще свършат, Деси, правила ли си някакви предположения?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеДобре върви изкупуването на 1.50.Така Софарма може да изкупи всички акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТърговията върви малко под "диктовка", което хубаво ама не съвсем.
На първо време, преди да се продължи напред мисля, че Трейдинга ще се раздели с акциите си тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТърговията върви малко под "диктовка", което хубаво ама не съвсем.
На първо време, преди да се продължи напред мисля, че Трейдинга ще се раздели с акциите си тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЯ виж колко бройки днес минаха на 1.50лв. , ако беше така още днес щяха да се сринат до 1.20 лв. Мислиш, че някой е прост да купува на 1.50лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеЕ ти може да чакаш до 1,90, кой знае може някога да стане, но моите очаквания са да се изсули на 1,20 в по-близко време преди да стане 1,90 и затова им се чудя и мая, дали си заслужава да ги разкарвам за 20-30 стинки разлика,..,. абе Деси, тук дали ще скочи с 20-30 стинки, дали ще падне ... какъв е келепира да се държи и до 1,90 !?!? при положение, че други хартии може да направят едни 100% ...Това е проблема тука, според мен, "чичото" изяде потенциала с тези сливания вливания и оливания...
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНе не съм, предишният път продадох на 1.50, но след това си понакупих на 1.19 лв.
Сега си ги пазяяяя, до 1.90 лв.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа не би да си ти...
Сега си ги пазяяяя, до 1.90 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНякой побърза да се отърве от Севтополиса, но съвсем скоро ще съжалява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеAко "чичото" започне да ни го "хака" с грозните отчети, изобщо няма да съжалява за нервите и изгубеното време.
Не е препоръка. Имам хартии и се чудя и аз дали да не "им гледам на кафе"
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНякой побърза да се отърве от Севтополиса, но съвсем скоро ще съжалява.
Не е препоръка. Имам хартии и се чудя и аз дали да не "им гледам на кафе"
Коментар
Коментар