Някой побърза да се отърве от Севтополиса, но съвсем скоро ще съжалява.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИ целия цирк за да се покаже на дребните в Севто, че няма да бъде тяхната!
Резил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеБавенето не е било по вина на комисията - по няколко пъти са искали от дружествата едно и също, а те не та не.
Резил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениетук има да си чета цял уикенд. На първо четене, адмирации за комисията, макар че такова бавно производство е срамно. Сега чичо ни Оги ще продължи да ни мачка фасона с едни дрипави отчети, за да ни покаже, че и толкова не струваме. Поне ще му видим истинската същност
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеНе знам дали забелязахте във въпросния документ от комисията има споменати и оценки от няколко гледни точки, повечето са около 1.85 ако съм запомнил грубо по памет. Така, че ако г-на повдигне малко цената няма да му коства кой знае какво усилие ...
не е препоръкаОсвен това, получената цена по този метод се отклонява чувствително от всички останали методи, използвани за определяне на справедливата цена на акция на дружеството, а именно: нетната балансова стойност (1.92 лв.) превишава цената на затваряне (1.30 лв.) с 1.48 пъти, метода на пазарните множители на дружествата аналози (1.89 лв.) превишава борсовата цена с 1.45 пъти и цената по метода на дисконтираните парични потоци (1.87 лв.) с 1.44 пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеМакар да имам съмнения, че КФН не толкова целят да защитят миноритарните интереси, колкото да се "опъват" на г-на, от което е възможно резултата да не е "за нас" - Поздрав за Комисията!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеМакар да имам съмнения, че КФН не толкова целят да защитят миноритарните интереси, колкото да се "опъват" на г-на, от което е възможно резултата да не е "за нас" - Поздрав за Комисията!
Коментар
-
Сега стана интересно - отказаха вливането! А тез от КФНето писали, писали, че са се забравили. Да видим каква изненада ще ни приготви чичо Оги в бъдеще!
http://www.fsc.bg/public/upload/files/menu/396_1.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеОооо нали знаеш как стават нещата в БГ .
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеКато се влее, казваш. През кое хилядолетие се очаква да приключи това мегагалактическо сливане? За толкова време Apple щеше да се слее със Samsung
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеМоже от Софармата да дадат, като се влее.
Коментар
Коментар