Първоначално изпратено от olimpiec
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение10 дни ли? Аз за 10 дни превъртам толкова, колкотото за цяла година на някои. За играчите 10-ка си е цял живот. Ако чакаш 10 дни може доста лошо да се удариш в пода или тавана на собствените си възможности и бързичко да изхвърчиш от пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение10 дни ли? Аз за 10 дни превъртам толкова, колкотото за цяла година на някои.
Внимавай съвсем да не превъртишMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕ за това съм от скърцащите ;- ШЕСТ МЕСЕЦА не му стигнаха да се намести , А ГО ГЛАВИТЕ ЗА КОРЕКТЕН , И със СТАРАТА ПЛАНИНА е същото , зорлан ни правят спекуланти , И десет дни не можеш да си сигурен в сметките ,- камо ли тримесечие !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТе са под половин дузина туканка де го боготворятMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЕ за това съм от скърцащите ;- ШЕСТ МЕСЕЦА не му стигнаха да се намести , А ГО ГЛАВИТЕ ЗА КОРЕКТЕН , И със СТАРАТА ПЛАНИНА е същото , зорлан ни правят спекуланти , И десет дни не можеш да си сигурен в сметките ,- камо ли тримесечие !!!
Те са под половин дузина туканка де го боготворят в култ.
Голямата част са яли вече хурката и мисля са много по реалистично настроени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепри 1,5 колко трябва да е СФАРМ при оферираната пропорция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение413 977 по последен отчет, оценени по справедлива стойност 2,18лв.- общо за 902 000 лв.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНякъде по отчетите не бяха ли 900 000?
Сега ОД си ги менка най-вероятно от единия джоб в другия и така прави "справедлива" цена за малките акционери - толкоз ще му се откъсне от сърцето - лев и пеесе.Last edited by cymru; 30.05.2013, 22:26.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеВ кой отчет , ако си сигурен ? Аз и във Треида и в Севто ровех но никъде , ни видях инфо за пакета на Ттейда в последната година по тримесечия ;- предполагам че това се води като финансова операция на Трейда
Трейдинг” АД има 412 277 броя акции на Севто към датата на обосновката – 24.10.2012 г.
Това е от Р Е Ш Е Н И Е № 396 – ПД на КФН стр.4 - да не ровиш
Коментар
Коментар