Е аз пък не мога да се оплача, чукнах още малко на 6.38. Малко взеха да натежават в портфейла ама лошо няма, ще им дойде времето скоро
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the magЗа мен съвсем нормален и приличен отчет. И по рано писах да не очаквате чудеса за 2006. Не може хем да харчиш инвестирайки в по - голям капацитет хем да печелиш като луд. Но 2007 ще е успешна година, защото приходите от новия цех ще се усетят оше при първото тримесечие.
Имам акции и не мисля скоро да се разделям с тях.
Но реално приходите от производство почти нямат промяна, не говоря за нетната печалба преди облагане с данаците. За това казах че е 1:1 с миналата година. Иначе и на мен не ми се иска да продавам. Твърдо вярвам в това предприятие.
не е препоръка!
Коментар
-
За мен съвсем нормален и приличен отчет. И по рано писах да не очаквате чудеса за 2006. Не може хем да харчиш инвестирайки в по - голям капацитет хем да печелиш като луд. Но 2007 ще е успешна година, защото приходите от новия цех ще се усетят оше при първото тримесечие.
Имам акции и не мисля скоро да се разделям с тях.
Коментар
-
Bobi75
качен е, ама не е много добър
в смисъл няма развитие особено спрямо миналата година
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARНяма да падне под 6,20 -6,30. Виж колко сме близко до средната за 6мес назад. При тез изсипвания не падна, че отсега нататък ли? А, при свестен отчет ще мине 7-цата.
Виж голямата сестра с какви по-лоши показатели прескочи 8-та. Аз много ги обичам тези съотношения. Тука ако погледнеш съотношението Софарма/Севто за година назад ще видиш, че Севто доста изостава, а има и по-добри показатели. Разликата, е че Софармата е в Софикс. Да ама Софарма осигурява поръчки, така че..... смятайте малко съотношения .
Е толко загуба можем да си позволим...
Коментар
-
Няма да падне под 6,20 -6,30. Виж колко сме близко до средната за 6мес назад. При тез изсипвания не падна, че отсега нататък ли? А, при свестен отчет ще мине 7-цата.
Виж голямата сестра с какви по-лоши показатели прескочи 8-та. Аз много ги обичам тези съотношения. Тука ако погледнеш съотношението Софарма/Севто за година назад ще видиш, че Севто доста изостава, а има и по-добри показатели. Разликата, е че Софармата е в Софикс. Да ама Софарма осигурява поръчки, така че..... смятайте малко съотношения .
Коментар
Коментар