Голямо чудене пада тук ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARМечка - дано не останеш единствения миноритар. Ще дръпне Севто някой ден, но пропуснатите ползи ще са повече от чакането.
па и да фффффалираме - все ще ме пускат да спя в склада, дето го построиха преди време ...
а за пропуснати ползи в краткосрочен план не ме е яд много, стига след време да ме компенсират за търпението!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OKYХа, дано тук се раздвижат нещата, че малко и аз се отегчих, ту малко се съвземе и айде пак настарото си положение! А кога ще се прехвърлят новите акции и тябва ли дасе допалща нещо тук,знае ли някой?!
а иначе за всяка акция която искаш да запишеш трябва да заплатиш по левче-кефче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърБоримечка, аз също че си запиша останалите права, немам никакво намерение да продавам на тея цени... Купиха и нeкаква земя за да строят некви мощности, ще ги чекаме кво да правим А некой беше сравнил с Биовет - разликата е голема - отука до луната - в Биовета /с капитализация над 100М/ бачкат за 50 хиляди печалба на тримесечие - по убаво да си пуснат мангалите да копаят лозята на Винпрома /ако имат изобщо лозя / - повече пари че вкарат в касата, отколкото да сравниме с дружество на Софармата иначе верно се пречка у Кобоса...
Коментар
Коментар