If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наско, по някое време ще видиш на КОБОС-а правата и ще можеш да ги продаваш респективно запишеш, но кога ще бъде това не знам. Първо проспекта трябва да бъде одобрен от КФН.
Ха, дано тук се раздвижат нещата, че малко и аз се отегчих, ту малко се съвземе и айде пак настарото си положение! А кога ще се прехвърлят новите акции и тябва ли дасе допалща нещо тук,знае ли някой?!
явно е скоро след като утре е последния ден за покупки на акции с права.
а иначе за всяка акция която искаш да запишеш трябва да заплатиш по левче-кефче
Ха, дано тук се раздвижат нещата, че малко и аз се отегчих, ту малко се съвземе и айде пак настарото си положение! А кога ще се прехвърлят новите акции и тябва ли дасе допалща нещо тук,знае ли някой?!
Боримечка, аз също че си запиша останалите права, немам никакво намерение да продавам на тея цени... Купиха и нeкаква земя за да строят некви мощности, ще ги чекаме кво да правим А некой беше сравнил с Биовет - разликата е голема - отука до луната - в Биовета /с капитализация над 100М/ бачкат за 50 хиляди печалба на тримесечие - по убаво да си пуснат мангалите да копаят лозята на Винпрома /ако имат изобщо лозя / - повече пари че вкарат в касата, отколкото да сравниме с дружество на Софармата иначе верно се пречка у Кобоса...
да видим проспекта и отчета, но аз тази неделя на връщане от морето минах през Казанлък и отидох да разгледам СЕВТО - 1/4 от портфейла ми е там и отдавна се каня. Честно казано останах доста впечатлен. Пазачът ми показа новия склад, както и мястото на което се строи нов цех. Обясни ми и къде е новозакупения парцел. Че и се снимах пред Севто, като бъдещ основен миноритар
Коментар