"До 23 август на Централизирания публичен търг ще бъдат предложени останалите 83 дружества като от тях едно е публично – Българска роза-Севтополис, от което ще бъдат предложени 729 броя акции в една пазарна партида при минимална цена 4 490,64 лв. или 6,16 лв. на акция."-pls comment
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
Оран Гутан
Абе, аз мисля чат да става!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Оран ГутанПървоначално изпратено от Боримечкатасамо не разбирам кой продава на 3.251 ?!?! след като можеше преди увеличението да си продаде старите акции на около 6.10-6.20?
Вие хора мислите ли или просто чат да става, а?--
Коментар
-
Оран Гутан
Първоначално изпратено от Боримечкатасамо не разбирам кой продава на 3.251 ?!?! след като можеше преди увеличението да си продаде старите акции на около 6.10-6.20?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepeГолямо чудене пада тук ...
а иначе отчета показва само, че тъпчем на едно място. Мен честно казано ме дразни факта, че 99% от продукцията се продава на Софарма, които могат по свое усмотрение да купуват евтино и да прибират почти цялата печалба.
А и себестойността на продукцията се качва, нали я бяхме свалили с 10%?!? Дано в следващите отчети се забележи ефекта от тези инвестиции!
Също така мисля, че е редно да ни уведомят дали проспекта е внесен и кога ще се появят правата, поне приблизително.
Коментар
Коментар