Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЕто ме тук съм. Появих се.
Компанията ми е любима и на мен, направих някой лев от нея за една годинка и половина.
Гледам отчета - много ми хареса, гледам има визия за развитие- също, пък съм и любител на лавандулата. Обичам много душ гела с лавандула и пшеница от години, обичам като ходя на масаж да ме масажират с масло от лавандула, какво и когато съм леко настинала да си топя краката в топла вода с лавандула.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Ето ме тук съм. Появих се.
Компанията ми е любима и на мен, направих някой лев от нея за една годинка и половина.
Гледам отчета - много ми хареса, гледам има визия за развитие- също, пък съм и любител на лавандулата. Обичам много душ гела с лавандула и пшеница от години, обичам като ходя на масаж да ме масажират с масло от лавандула, какво и когато съм леко настинала да си топя краката в топла вода с лавандула.
Коментар
-
Q10
а за Софарма логистика какво се чува? след колко ли месеца ще бъдат пуснати за търговия? два май станаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiНе може.Огнян Донев също има акции.А парите са любимата му играчка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Савов Разгледай мнениеЕхееее нещо се умълча ситуацията, не се коментира....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear
Този факт с набиранетое на капитала не е посочен в блога, а за акционерите никак не е маловажен.
Коментар
-
мисля, че инвестициите през последните 4 години добре показват насочеността и специализацията на предприятието в производството на няколко продукта съвместно със Софарма
в светлината ан предстоящото сливане между двете дружества, очаквам да продължи да се развива производството на Българска роза Севтополис
това е едно от малкото дружества на БФБ, които се управляват добре, в интерес на всички акционери
мога да поздравя фондовете на Доверие за добрата инвестиция, една от малкото, които понсионните фондове са направили
Коментар
Коментар