Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска роза-Севтополис АД (4BJ / SEVTO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКак можеш да сравняваш твоята игра на семки и бонбонки с реалното управление на инвестиционни портфейли за над 50-100К лева!?!
И после да ми се чудиш що не разсъждаваме като теб....С къв акъл?!?Last edited by VINS; 02.11.2012, 19:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТъй, я... аз си пазарувах Розички на 63 стинки... и със сигурност не съм единственият. Лятото ги шитнах на към 1.2, после пак зех на лев и малко, после пак продадох на 10-12 стинки плюс и тъй... доволно доходност, ама някои - искат едва ли не 480% да изкярат за 4-5 месеца...
И после да ми се чудиш що не разсъждаваме като теб....С къв акъл?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеБобане,
ти нещо в момента се мъчиш да усложниш обстановката....
А за мнението си оставам на него ,че Севто е налазен от спекуланти ,след като си постигнат ще напуснат и няма един да остане за мостра.....
Затова аз ще купувам Севто под 1,2 за да ползваме по скоро активите на фирмата и да имаме ние полза от спекулантите ,не че аз не съм такъв в други позиции....
Сега ще стане ясно че това е цената и те трябва да чакат да осребрят месеци активите и ще избягат от маркета та това е моето предложение...Така аз канто акционер във Фармата виждам съотношението не повече от 1,2 ...към 2,4 ...
Не е прероръка....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеБрейййй ...как го измисли ОД ....успя да изпокара акционери от една и съща група.....сега ще лапне на едните паричките,после и на другите.
Защото тези ,които имат Фарма сега се кефят.....ама ....
За мен Севто се разви добре преди всичко заради наливането на пари в капитала(от ВСИчКИ АКЦИОНЕРИ)......недейте ми разправя ,че ОД я е възкресил от пепелта ей така,с магическа пръчка.Може да има принос за развитието на управлението...ама управление без пари не става.А парите са ги дали всички акционери....
Вярно е,че Монти и Тони се кефят,как ще "лапнат" заедно с чичо Оги на Батя и компания акциите(активите) в Севто.......но това просто е късмет,че СЕГА са на печелившата страна.....Вълкът козината си мени,но нрава НЕ
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Нямам тук и в тази група....мисля,че сами си обяснявате защо
ти нещо в момента се мъчиш да усложниш обстановката....
А за мнението си оставам на него ,че Севто е налазен от спекуланти ,след като си постигнат ще напуснат и няма един да остане за мостра.....
Затова аз ще купувам Севто под 1,2 за да ползваме по скоро активите на фирмата и да имаме ние полза от спекулантите ,не че аз не съм такъв в други позиции....
Сега ще стане ясно че това е цената и те трябва да чакат да осребрят месеци активите и ще избягат от маркета та това е моето предложение...Така аз канто акционер във Фармата виждам съотношението не повече от 1,2 ...към 2,4 ...
Не е прероръка....
Коментар
-
Брейййй ...как го измисли ОД ....успя да изпокара акционери от една и съща група.....сега ще лапне на едните паричките,после и на другите.
Защото тези ,които имат Фарма сега се кефят.....ама ....
За мен Севто се разви добре преди всичко заради наливането на пари в капитала(от ВСИчКИ АКЦИОНЕРИ)......недейте ми разправя ,че ОД я е възкресил от пепелта ей така,с магическа пръчка.Може да има принос за развитието на управлението...ама управление без пари не става.А парите са ги дали всички акционери....
Вярно е,че Монти и Тони се кефят,как ще "лапнат" заедно с чичо Оги на Батя и компания акциите(активите) в Севто.......но това просто е късмет,че СЕГА са на печелившата страна.....Вълкът козината си мени,но нрава НЕ
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Нямам тук и в тази група....мисля,че сами си обяснявате защо
Коментар
-
Първоначално изпратено от макарена Разгледай мнениеДоколкото разбирам спорът е кое е първото Кокошката (Софарма) или Яйцето (Севто).
Коментар
-
макарена
Доколкото разбирам спорът е кое е първото Кокошката (Софарма) или Яйцето (Севто).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе вий колко искахте, ве - 1:1 ли, бахти наглеците.
Розичката било подценено - Софармата не е ли подценено? А колко бимберици, ако не и килобимберици наля чичо ви Оги в тая розичка, та да я изправи на крака - земица да и купи, да научи ония селски пущиняци вместо рози да сеят бабешки зъби, които Фармата да им изкупува?
Мисля това цена е горе-долу справедливо... макар че то не е сирене, да го отрежеш с нож.Last edited by inta53; 02.11.2012, 10:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе вий колко искахте, ве - 1:1 ли, бахти наглеците.
Розичката било подценено - Софармата не е ли подценено? А колко бимберици, ако не и килобимберици наля чичо ви Оги в тая розичка, та да я изправи на крака - земица да и купи, да научи ония селски пущиняци вместо рози да сеят бабешки зъби, които Фармата да им изкупува?
Мисля това цена е горе-долу справедливо... макар че то не е сирене, да го отрежеш с нож.
Твоето, тук е повече от нелепо, нагло, злобно поведение. Става въпрос за принципи, отношение към законите и поведение към акционерите, които "чичо ти" Оги НЕ притежава, а ти се държиш, като елементарна, нископлатена подлога. Очакваш плеядата филмирани из нета да гласуват за теб на изборите?? Да, може би, само те ще са глаувалите. Изобщо, вече, като те чета, започвам да се съмнявам, че си психически наред!!!
Хора, бдете! Пазете се от лумпенизираща императорщина ! Ще ви продаде за жълти стинки, в най-добрия случай за 150 лв !!!!!Last edited by shokova terapia; 02.11.2012, 03:55.Не е препоръка
Коментар
-
Че вий колко искахте, ве - 1:1 ли, бахти наглеците.
Мисля това цена е горе-долу справедливо... макар че то не е сирене, да го отрежеш с нож.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКолеги предлагам ви образец на сигнал-жалба до КФН относно случая.
Можете да добавите някакви ваши възгледи, оценки и да пускаме сигнала до комисята за да има време да се отриегира и да се поиска корекция на оценката:
Коментар
Коментар