Първоначално изпратено от sunny
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМоже би както ти не си падаш по ИМП, така и аз тук да имам нЕкои виждания.
Успех на всички инвестирали!
Просто... второто интервю на нов Мажо ми подразни лявото мозъчно полукълбо...
Ще взема да поизчезна за няколко месеца от форума, докато позбравите че съм ви бръмчала в темите на любимите дружества и ми простите
Много здраве и успех на всички!!!
- 1 like
Коментар
-
Sunny, към момента гроздето ми изглежда много кисело. Вътрешно усещане, но и свързано с текущото икономическо състояние.
Да, може много да се изкара, при отлично развитие на нещата - не оспорвам. Възможно е тук да се кача пак и на доста по-висока цена.
Може би както ти не си падаш по ИМП, така и аз тук да имам нЕкои виждания.
Успех на всички инвестирали!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеИнека пързалката започне .... сега
пързалката беше на 2,47, преди повече от година.
Беше отдавна, но някои още ги боли...
Сега има хомологация, произведени и продадени електромобили, производствена линия за батерии, клиенти, и множество подписани споразумения и договори...
Моята чаша е наполовина пълна.
Наздраве!!!Last edited by sunny; 04.11.2022, 14:12.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Не мисля че в случая толкова зависи от консултанта. Просто няма доверие в компанията. Отчетът не показва развитие. Освен това на мен ми прави много лошо впечатление разни счетоводни врътки, като това да оценяваш дъщерното си дружество на 18 млн.лв, а то да има капитал от 5 хил.лв и почти никакви активи. И всичко това се прави, за да вземеш пари от пазара, докато мажоритаря си запазва дела с раздуване на оценки. Мисля че е време пазара да отрезвее. Бийм е хубаво нещо, но не трябва да се превръща във финансова пирамида.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Дааа, явно г-н Даскалов не може да случи с финансов консултант. За първи път видях някой да набира капитал по телевизията и по фейсбук. Явно ще трябва да се ходи до Русе, както съветваше Скоти.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Дааа, явно г-н Даскалов не може да случи с финансов консултант. За първи път видях някой да набира капитал по телевизията и по фейсбук. Явно ще трябва да се ходи до Русе, както съветваше Скоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Тия права гарантират минималната граница на увеличението, Целта да минат и преди дни вероятно беше да се успокои пазара, който почти вече беше отписал увеличението и акцията, и да се увлече каквото може. Цената на акцията вдигнаха, но "цаца" почти не хванаха.
Приложиха трикове с приказки за листване в чужбина, засичах и реклами на увеличението във Фейсбук (с предимно хейтърски коментари разбира се), "поработиха" и върху пазара, но резултати от увеличения явно ще има след резултати в баланса.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Тия права гарантират минималната граница на увеличението, Целта да минат и преди дни вероятно беше да се успокои пазара, който почти вече беше отписал увеличението и акцията, и да се увлече каквото може. Цената на акцията вдигнаха, но "цаца" почти не хванаха.
Приложиха трикове с приказки за листване в чужбина, засичах и реклами на увеличението във Фейсбук (с предимно хейтърски коментари разбира се), "поработиха" и върху пазара, но резултати от увеличения явно ще има след резултати в баланса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеАко статията в Инвестор е вярна, то четирите милиона права от преди няколко дни, са се появили на аукциони днес и пак са били купени. Някой може ли да обясни, що за врътки са това?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Бре !?!
Новина в Bloomberg ....
Докато всички чакаме и сме заложили на еднорог в небето, да нe се озовем с еднорог по пътищата ?
Коментар
Коментар