Първоначално изпратено от Up sofix up2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
01.06
Всички документи и всякаква информация по IPO-то можете да намерите тук
https://www.elana.net/bg/trading/ipo-sin-cars-2021.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКога смятат да стартират предлагането..Има ли вече уточнени дати..
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Иди си купи тогава, после ела да поревеш - аз ще ти припомня колко си бил лековерен На БФБ мача е игран много пъти, а новия сегмент е специално създаден за безнадеждни компании с нулев шанс за успех - никой след бърз анализ не би дал пукната стинка за тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениеКато цяло на Българската Фондова борса няма фирма, която да не е пълен скам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеredcretin, понеже има такива които лъжат и ти веднага записваш всички в тяхното множество. Не е възможно всички да лъжат, както не е възможно никой да не успее. Все някой успява без да лъже и става изключение от множеството, пък и мисля че тази фирма може за успее и без този капитал който ще набере. Може да е решил да листва на борсата в България защото да се появи и някой който не лъже.
Публичните компании знаеш банките ги оценяват според оценката на борсата и това им влияе дали да ги кредитират.
Коментар
-
redcretin, понеже има такива които лъжат и ти веднага записваш всички в тяхното множество. Не е възможно всички да лъжат, както не е възможно никой да не успее. Все някой успява без да лъже и става изключение от множеството, пък и мисля че тази фирма може за успее и без този капитал който ще набере. Може да е решил да листва на борсата в България защото да се появи и някой който не лъже.
Публичните компании знаеш банките ги оценяват според оценката на борсата и това им влияе дали да ги кредитират.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Интересни неща разазва Р. Даскалов за компанията. Мисля, че човека е направил доста ...дали като инвестиция ще е добро е съвсем друга тама.
https://youtu.be/52awxcp-tbI
- 3 Харесвания
Коментар
-
Толкова много, колкото на подводницата Биодит 8те млн. Едно голямо нищо, ама от сърце.
Идиот с пари, за разлика от хитреците без пари в губещи компании
Коментар
-
Толкова много, колкото на подводницата Биодит 8те млн. Едно голямо нищо, ама от сърце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
18 МИЛИОНА апортна вноска са МНОГО НЕЩО.
А ти - ТИ си идиот.
Коментар
Коментар