Първоначално изпратено от Свилен Колев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
Как си обяснявате резултатите?
Edit: Аз лично очаквах IPO-то да е успешно, но със стотици сделки и дребни пакети.Last edited by Свилен Колев; 01.06.2021, 15:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
И аз се включих с малка поръчка. Към 14.00 ли излизат резултатите?
- Book фаза от 9:30 до 11:00 часа местно време;
- Call фаза, в рамките на която също могат да се въвеждат, модифицират и отменят оферти за покупка – от 11:00 до 14:00 местно време;
- Freeze фаза и фаза на определяне на цената - 14:00 часа местно време;- Акциите ще бъдат регистрирани за търговия на „Българска Фондова Борса“ АД след успешното приключване на предлагането. Ориентировъчният срок за старт на търговията с акциите, придобити в рамките на аукциона, е около 1 месец след приключването му.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВкарахте ли си пазарните!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеАйде бе играчи. Много тихо тука.
В играта ли сме утре?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ми ей го от днес в статия четем, че първата компания в новия сегмент се търгувала с 80% нагоре. Маню си направи реклама, ама компанията няма служители, няма ден на печалба - пръсна вече 2млн инвеститорска пара и набра нов 1млн за да пръсне и него - та кел файда
Те така и с тия, на един пишман-картингаджия пари да давате - насреща резултати нещо - дръжки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнение
Навярно има хляб в новите листвания, гледам просто да съм позитивен.
има доста акциЙ с добър потенциал на нашата борса.
Много има да се учат нашите мениджъри как сладко да лъготят и омайват тълпите, нали!
Те така и с тия, на един пишман-картингаджия пари да давате - насреща резултати нещо - дръжки
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Нерде тесла, нерде ТНТМто в Русе Айде и забелата се довлече, насам балъци, шаранииии
има доста акциЙ с добър потенциал на нашата борса.
Много има да се учат нашите мениджъри как сладко да лъготят и омайват тълпите, нали!
Коментар
Коментар