Първоначално изпратено от lefti
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеСложете в жалбата и неправомерно раздадените за наши хора акции при ИХЛБЛ (пенсионното), Лещерко (увеличението), ТСБ (плус нагласеното влизане в Софикс), СГЩ (нагласеното влизане в Премиум пазар и Софикс) и много други които се сетите.
Това не е за първи път, а за Сините коли специално е без значение, защото е шит акция и без това.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеСпоред мен жалбите трябва да са и с копие до финансовия министър - да се потърси отговорност от ръководството на БФБ : защо след като видяха, че при ППП на Биодит този начин за провеждане е некоректен и не предоставя равнопоставеност на всички участници, не го промениха с по-подходящ ? И да се вземат мерки за промяна за следващото ППП...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеСложете в жалбата и неправомерно раздадените за наши хора акции при ИХЛБЛ (пенсионното), Лещерко (увеличението), ТСБ (плус нагласеното влизане в Софикс), СГЩ (нагласеното влизане в Премиум пазар и Софикс) и много други които се сетите.
Това не е за първи път, а за Сините коли специално е без значение, защото е шит акция и без това.Last edited by Key Ru; 02.06.2021, 21:57.
- 1 like
Коментар
-
Това не е за първи път, а за Сините коли специално е без значение, защото е шит акция и без това.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сложете в жалбата и неправомерно раздадените за наши хора акции при ИХЛБЛ (пенсионното), Лещерко (увеличението), ТСБ (плус нагласеното влизане в Софикс), СГЩ (нагласеното влизане в Премиум пазар и Софикс) и много други които се сетите.
Коментар
-
Според мен жалбите трябва да са и с копие до финансовия министър - да се потърси отговорност от ръководството на БФБ : защо след като видяха, че при ППП на Биодит този начин за провеждане е некоректен и не предоставя равнопоставеност на всички участници, не го промениха с по-подходящ ? И да се вземат мерки за промяна за следващото ППП...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Говорих с Елана, казаха, че няма нищо нередно в обединяването и ми обясниха защо, ако те интересува, звънни на Димитър и ще ти обясни...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеот: "delovodstvo@fsc.bg" (delovodstvo@fsc.bg)
Нали затова взимат заплати!?
Нека направят проверка и да кажат дали всичко е било по правилата. А че правилата са непазарни, това е отделен въпрос!
Коментар
-
от: "delovodstvo@fsc.bg" (delovodstvo@fsc.bg)
Вашият документ е регистриран успешно!
Комисия за финансов надзор
Уникален регистрационен № на документа/материала ********
Нека направят проверка и да кажат дали всичко е било по правилата. А че правилата са непазарни, това е отделен въпрос!
- 1 like
Коментар
-
Здравейте. Понеже видях, че колеги са питали дали някой друг се е закачил освен през Елана, аз успях. Използвам АБВ Инвестиции и поръчката ми е удовлетворена на 100%. Когато говорих с тях ми казаха, че всички сделки освен голямата са на техни клиенти. Така че явно Елана не са виновни. Просто правилата на аукциона са били такива.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар