Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
доколкото знам не може да се събират поръчки на отделни клиенти в обща
Ако си траем и мълчим ще продължават несправедливостите по пазара и после ще се чудим защо БФБ е с кофти имидж и ритейла не иска и да чуе за нея, а си пилее парите по койни, фючърси и какви ли не екзотики, но не и да инвестира в БГ акции!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Въпроса обаче и в двата случая е, има ли по първи сред равните и кой е той !
Сега по телефона или пращането на е-майл към посредника може да е гарантирало изпълнение на поръчката. Но другия път може и да не гарантира като всички почнат да звънят или пращат е-майли. От посредника ще ти кажат "Сори, ама имаше по-бързи в пращането на е-майли"
Мариян написа хубава статия по темата вчера.
https://www.investor.bg/novini-i-ana...a-beam-328928/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Точно в десетката
За съжаление обаче е. Който първи пусни той печели и в двата случая.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Не може тези, които желаят да инвестират на борсата (имам предвид физически лица) да трябва да седят пред компютрите в точно определен час и секунда, за да си пуснат поръчка... това не е системата за детските градини
За съжаление обаче е. Който първи пусни той печели и в двата случая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
Колкото и пъти да го напишеш това, фактите няма да се променят. Това агрегиране на поръчките даде предимство на едни инвеститори спрямо други. Дори да не е изрично забранено, цялата логика на борсовата търговия е нарушена и аз наистина се надявам да има някаква реакция от регулаторите.
Отделно, не съм много сигурен че клиентите на Елана са знаели за тази врътка. СИН също са клиент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Няма значение кой какво е направил, винаги ми е било тъпо да чета някой като пише това, не съм искал да се изтъквам, тук е място за обмяна на инфо за акцията, но ти каза, че пиша небивалици и с това заблуждаваш четящите, че има нещо нередно и нагласено, това ми беше проблема.
Прав си, че не е правилно да е такава системата за поръчките, съгласен съм!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Трудно ми е да схвана логиката на всичко, което си написал..
...
Отделно, не съм много сигурен че клиентите на Елана са знаели за тази врътка. СИН също са клиент.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
И на мен вече ми е трудно да схвана твоята логика и какво искаш да покажеш с това ! Никой не оспорва дали и какво си купил !
Прав си, че не е правилно да е такава системата за поръчките, съгласен съм!
Коментар
-
Гледах, че тук се сключват басове, ако си сигурен, че са небивалици, да направим един, пред нотариус, за колкото кажеш, 10-20-50 000 лв., ще извадя всякакви официални документи пред нотариуса, поръчка, потвърждение за сделката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ако извадиш пред нотариуса официален документ, че не си служител в Елана, спорът би бил коректен. Е, има и други варианти, за да бъдат предпочетени нечии пари.
Това беше майтап, разбира се.
Нито съм служител, нито заинтересован, а обикновен клиент. По темата усещам, че съм на всяка манджа(мнение) мерудия, през живота си не съм писал тук колкото за ден-два, ама ми е хем забавно, хем е много несправедливо Елана да излизат грешни, че са успяли да класират офертите на техните клиенти, за разлика от други посредници! А тяхната оферта е 6-та поред!
Пак питам плюещите, защо Карол не излязоха лоши, грешни, затова, че успяха да класират офертите на техните клиенти за Биодит напр., тогава Елана не успяха нито един, пак имаше 3 пъти презаписване....
Много по-голям клиент съм на Карол, да уточня и безкрайно доволен от тях!
Коментар
-
Най-хубавото ИПО от години. Всички разбраха, за БФБЕ & БИЙН измамата, още от ЗХБГ, индексите Софикс със служебните компании вътре (помним ХДПАТ беше там, СПАРКИ, сега ЛЕЩЕРКО, ТСБ, СГЩ - всичко служебно). От години на борсата се печели само когато на наши хора се раздадат по-евтино от масата наивници пакети акции. Най-отчетливо се видя в ИХЛБЛ, Лещерко и т.н. После цената се надува, създава се илюзия, че нещо расте, че се печелело, а то е само за помпане на доходност и за подлъгване на наивници, да купят доста по скъпо от тези с "уредените пакети"
Равнопоставеност а?
Коментар
-
Гледах, че тук се сключват басове, ако си сигурен, че са небивалици, да направим един, пред нотариус, за колкото кажеш, 10-20-50 000 лв., ще извадя всякакви официални документи пред нотариуса, поръчка, потвърждение за сделката...
Иначе съм съгласен, че не са справедливи правилата, но са такива и гледах да играя максимално разумно според тях...
Коментар
Коментар