Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
С настоящото информираме, че СИН КАРС ИНДЪСТРИ АД е изпратило уведомление до ЕЛАНА ТРЕЙДИНГ АД с цел прекратяване на взаимоотношенията между двете страни...
Казах им аз на Еланци след ИПО-то, че по-метода "прееВи другарче" няма да им се получи! Омазаха я здраво тази емисия... Пуста лакомия!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеЕее, тук защо нямаше аукцион...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеТова чудо при Сирма ли ще ходи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИмам усещането, че продавачът е един и същи и е от Елана. Дано купилите по пътя надолу да погледнат и да кажат дали е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПросто се радвам на точната си преценка
Написано от мен на 23.07.2021
- 2 Харесвания
Коментар
-
Просто се радвам на точната си преценка
Написано от мен на 23.07.2021
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАз не съм пускал поръчка на IPO-то. Не съм се бутал и с лакти първия ден, защото на 99% бях сигурен, че ще мога да купя на много по-добри нива. Между другото още не съм купил
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеТук нещо съвсем замря работата. Ни вест, ни кост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЛуксозен автомобил с българска регистрация катастрофира на магистрала в Чехия. Инцидентът е станал на 21-ия километър на автомагистрала D1 в посока Прага.
Според bTV зад волана е бил служител на бългapcĸия пpoизвoдитeл нa бyтиĸoви cпopтни eлeĸтpoмoбили Ѕіn Саrѕ. Колата се е връщала от изложение във Виена.
https://dnes.dir.bg/intsidenti/bg-su...fira-v-chehiya
Коментар
Коментар