Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТук какво е положението?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнениеХубава новина излезе в Екстрите, изглежда тук работата става все по-сериозна...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
А не бе!
Мен здраво ме напуши на смях, когато шефчето от Русе обявяваше покрай ИПО-то "В нашия сегмент нямаме никаква конкуренция". Веднага разбрах, че този човек е продавач на розови мечти, без особено покритие и шансове за успех..
Мен най ме напухва на смях като като Растежна и Дивидентна в едно изречение, и ако не тази догодина потичат дивидентите.
ЦЯЛАТА БИЙН Е ЕДНА ИЗМАМА! Няма такова нещо като хем растежно, хем и дивиденти да дава.
Растежно значи, да прави нещо Ново, да има Патент, ДА ИМА ПОДКРЕПА ОТ ДЪРЖАВАТА САЩ ИЛИ КИТАЙ, ДА ИМА МАРЖИН ОТ 10 ГОДИНИ ДА РАБОТИ НА ЗАГУБА, СТОТИЦИ МИЛИОНИ ИНВЕСТИЦИИ (не по 6 милиона), 100тици глави ДЕВОЛОПЕРИ и т.н.
А вие получихте това, което искахте да чуете - че е растежно и още догодина почва дивидентите, хак да ви е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
Мен здраво ме напуши на смях, когато шефчето от Русе обявяваше покрай ИПО-то "В нашия сегмент нямаме никаква конкуренция". Веднага разбрах, че този човек е продавач на розови мечти, без особено покритие и шансове за успех..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениепадне ли под НОМИНАЛ, целият БИЙН пазар отива и той там!!
Това е най-голяма глупост, която може да се направи, при нееефективна борса, да правиш борса за Стартъпи и Бяли Ангели, Венчъри и подобни глупости.
Да има го назапад - НО НА РАЗВИТИ ПАЗАРИ и КАТО ВТОРОСТЕПЕННИ СЕГМЕНТИ. НИКОГА КАТО "ЛОКОМОТИВИ"
Точно ГОДИНА И ПОЛОВИНА ТРАЯ ТАЗИ МАНИЯ!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениепадне ли под НОМИНАЛ, целият БИЙН пазар отива и той там!!
Това е най-голяма глупост, която може да се направи, при нееефективна борса, да правиш борса за Стартъпи и Бяли Ангели, Венчъри и подобни глупости.
Да има го назапад - НО НА РАЗВИТИ ПАЗАРИ и КАТО ВТОРОСТЕПЕННИ СЕГМЕНТИ. НИКОГА КАТО "ЛОКОМОТИВИ"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Как бе, това си е успех за тях (ако ги питаш)
Коментар
-
падне ли под НОМИНАЛ, целият БИЙН пазар отива и той там!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мъка, мъка..!
Казах им аз на Еланци след ИПО-то, че по-метода "прееВи другарче" няма да им се получи! Омазаха я здраво тази емисия... Пуста лакомия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеТова чудо при Сирма ли ще ходи?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
От друга страна, който смята че си заслужава сега може да се включи на по-добра цена - ИПО-то продължава .
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар