Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
Те и скоро нямаше да пускат друга емисия, може да направят там завод но това е огромна по мащаб работа проекти, документи, оборудване, машини. И да го направят няма да е нито тази нито следващата година, а и трябват огромни пари да построиш нещо подобно, дори и в малък мащаб, еко норми, писта ако някои има да инвестира много десетки милиони може и да стане работата, но човека влага време и енергия в нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Скоти,
ти гледаш малко скептично на тази акция, но пък на мен ми се струва доооста читава...
Някой ден ще разбереш,
че някои стартъпи се създават с ясната мисъл, че няма да ги бъде... и някои венчъри са щастливи да инвестират щедро в точно такива стартъпи
Пък други стартъпи успяват да пробият, даже и недофинансирани...
Надявам се Мейн Кепитъл да не се изложат тук, че ще станат много за смях
Успех на всички !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеОбзалагам се че няма да намерят 16 милиона кеш
ти гледаш малко скептично на тази акция, но пък на мен ми се струва доооста читава...
Някой ден ще разбереш,
че някои стартъпи се създават с ясната мисъл, че няма да ги бъде... и някои венчъри са щастливи да инвестират щедро в точно такива стартъпи
Пък други стартъпи успяват да пробият, даже и недофинансирани...
Надявам се Мейн Кепитъл да не се изложат тук, че ще станат много за смях
Успех на всички !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hulk Разгледай мнение
Това и аз го прочетох, само че Мейн Кепитъл са мениджър на емисията, а не са обслужващ ИП. Мениджър на емисия на BEAM може да е и адвокатска кантора...така че аз за сега ИП не виждам в картинката, ама може аз да не разбирам, не знам И до колкото съм запознат Мейн Кепитъл имат доста добри контакти и мрежа извън рамките на България, но пак може моята информация да не е точна.
(стартираха с Елана Трейдинг м. г.)
С настоящото информираме, че СИН КАРС ИНДЪСТРИ АД избра за свой нов съветник МЕЙН Кепитъл АД, гр. София (https://www.manecapital.com/). Вярваме, че с новите ни партньори ни предстои дългогодишно и ползотворно сътрудничество. Промяната има за цел единствено да подобри и надгради позицията, която сме заели на пазар BEAM към БФБ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това и аз го прочетох, само че Мейн Кепитъл са мениджър на емисията, а не са обслужващ ИП. Мениджър на емисия на BEAM може да е и адвокатска кантора...така че аз за сега ИП не виждам в картинката, ама може аз да не разбирам, не знам И до колкото съм запознат Мейн Кепитъл имат доста добри контакти и мрежа извън рамките на България, но пак може моята информация да не е точна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Мейн кепитъл.
Те ще водят увеличението.Last edited by Hulk; 17.08.2022, 15:33.
Коментар
-
А кой е обслужващият ИП, че аз никъде не го виждам като име?
Те ще водят увеличението.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеСтартъпче като слънце...
С обслужващ бутиков ИП... малко заспал Класика в жанра!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеСтартъпче като слънце...
С обслужващ бутиков ИП... малко заспал Класика в жанра!!!
Коментар
-
Друга нерегулирана информация
16-08-2022 16:04
С настоящото СИН КАРС ИНДЪСТРИ АД информира, че са подписани три споразумения за доставка на 10 броя L CITY за пазарите в Холандия, Германия и Гърция до края на 2022г. Целта е те да бъдат произведени и доставени до края на октомври. Така към настоящият момент планираният брой произведени електромобили възлиза на 14 с обща стойност на прихода от тях в размер на 750 000 евро.
С напълно завършения нов процес на производство в Русе, през 2023г. дружеството ще може да произвежда средно по един електромобил L CITY на ден. През 2023г. ще стартира проектирането на новата производствена база, с която да бъде достигнат капацитет на производството от до 20 000 автомобила годишно.
- 1 like
Коментар
Коментар