IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо виждам, че си позволявате да сквернословите срещу Магнаурската щкола....?!?!
    Life won't wait for you.

Коментар

• Инвеститорският ден, погуби ликвидността на борсичката ни :-))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Мда, класика, а като се има из на в пред и зад вид, че

и нещата си идват на мястото, нали? Добавяме и:

Абе готина история - удивен съм как колегите могат да се радват на въпросния, но пък те си обичат авторитетите и преклонението към тях. Вси4ко е то4но!
        Нищо учудващо Груец, явно каналния ред е такъв за правилните кадри ! Новия конституционен Орлинчо е по същия начин, първо милиционерското, после югозападния или ако не е югозападния ще е библиотекарския ! Продължавам да се чудя що за народ сме, че продължаваме да търпим на най челно място в държавата да стоят най корумпираните хора, да не кажа престъпници !

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

то щот МЕИ в филиал много позитивизъм излъчва. НЕКАДЪРНА НЕГРАМОТНА КАЛИНКА.
          Една такава баща ми и дава уроци по математика за да завърши средно, а сега е ДОЦЕНТ по математика в такъв филиал !?!?!?!?!?
          Двойкаджия в таквоз е ПРЕПОДАВАТЕЛ, абсолютна НУЛА са завършващите
          Не познавам г-н Големански и не мога да му давам оценки. Такива могат да дадат тези, които работят в сферата на борсовата търговия и имат професионални отношения с ЦД. За мен шеф от такъв калибър, да изкарва диплома от който и да е български университет е малко несериозно. Ако беше от някой международно признат колеж или университет...Лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

пpeз 2020 г. пpидoбивa мaгиcтъpcĸa cтeпeн пo мeждyнapoдeн бизнec в Югoзaпaдния yнивepcитeт "Heoфит Pилcĸи
            Това, според мен, е добре да го изтрие, едва ли носи позитивизъм. Кой вярва, че шефът на ЦД, се явява на изпити.
            Мда, класика, а като се има из на в пред и зад вид, че

Първоначално изпратено от биография на Шиши
            Делян Славчев Пеевски е роден на 27. 07. 1980 г. Завършва специалност „Право" в Югозападния университет „Неофит Рилски".
            и нещата си идват на мястото, нали? Добавяме и:

Първоначално изпратено от ЮЗУ ис дъ бест
            Припомняме, че преди да стане ректор, името на проф. Марин бе забъркано в скандал за фалшиви дипломи. Като преподавател по международно право и декан на Правно-историческия факултет, той беше обвинен миналата година, че под негово ръководство са фалшифицирани дипломи, заради което университетът бе обект на проверка от МОН. Какви закононарушения ще бъдат открити обаче зависи на този етап от Окръжната прокуратура в Благоевград. В нея работят 18 обвинители, като 15 от тях са завършили именно Югозападния университет.
            Абе готина история - удивен съм как колегите могат да се радват на въпросния, но пък те си обичат авторитетите и преклонението към тях. Вси4ко е то4но!
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

пpeз 2020 г. пpидoбивa мaгиcтъpcĸa cтeпeн пo мeждyнapoдeн бизнec в Югoзaпaдния yнивepcитeт "Heoфит Pилcĸи
              Това, според мен, е добре да го изтрие, едва ли носи позитивизъм. Кой вярва, че шефът на ЦД, се явява на изпити.
              то щот МЕИ в филиал много позитивизъм излъчва. НЕКАДЪРНА НЕГРАМОТНА КАЛИНКА.
              Една такава баща ми и дава уроци по математика за да завърши средно, а сега е ДОЦЕНТ по математика в такъв филиал !?!?!?!?!?
              Двойкаджия в таквоз е ПРЕПОДАВАТЕЛ, абсолютна НУЛА са завършващите
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Навремето имаше в тоз много престижен и велик университет и специалност - космонавтика . Не знам дали са правили сухи тренировки - например влизане в скафандър, плуване в космоса, и скачване със станцията МИР...
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Как да оценим тази новина?
                  https://money.bg/politics/vasil-gole...ov-nadzor.html

Коментар

ОПГЕРБ няма нито достатъчно грамотни, но послушни мишоци в ниските ешелони, нито достатъчно Таско-Ерменквоци в ръкава, затова от време на време на някой държавен пост буквално се налага да се постави човек с опит и от съответната сфера.

Единственият минус е, че в момента в България мнозинство няма и Големански беше избран с благословията на Дебелян. Да се надяваме, че корпулентното "Държавно Предприяте" не е резервило регулаторни услуги в аванс.

С други думи от самия Големански ще зависи дали новината за неговото назначение е добра или не-добра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

За мен е положителна новина. Човек близък до БФБ и идеята за развит капиталов пазар в България, застава начело на КФН. Имам позитивни очаквания. Времето ще покаже..
                      Положителна новина си е отвсякъде, човек от гилдията да поеме този пост си е събитие. Не е случайна и широката подкрепа за г-н Големански от БАЛИП, БАУД и БАДДПО...

"Подкрепа за него изразиха и едни от основните асоциации в небанковия финансов сектор - Българската асоциация на лицензираните инвестиционни посредници, Българската асоциация на управляващите дружества и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване."
                      Last edited by BSEtrader; Вчера, 18:02.

Коментар

За мен е положителна новина. Човек близък до БФБ и идеята за развит капиталов пазар в България, застава начело на КФН. Имам позитивни очаквания. Времето ще покаже..

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Никак ! Едни и същи лица се въртят през няколко години между трите институции БФБ, КаФеНе и ЦД !
                          Напълно съгласен. Същото котило.

Коментар

Никак ! Едни и същи лица се въртят през няколко години между трите институции БФБ, КаФеНе и ЦД !

Коментар

• Как да оценим тази новина?

Коментар

• Отдавна знаем, че оранжевия ще е президент,но кой е очаквал, че за два месеца ще направи толкова поразии. Това си е чист Черен Лебед. Остават му още 46 месеца на власт. А какви поразии ще направи през последните два месеца от мандата си - просто не ми се мисли. Дано да оцелеем! Дано да оживеем!

Коментар

Working...
                                X