Нещо виждам, че си позволявате да сквернословите срещу Магнаурската щкола....?!?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мда, класика, а като се има из на в пред и зад вид, че
и нещата си идват на мястото, нали? Добавяме и:
Абе готина история - удивен съм как колегите могат да се радват на въпросния, но пък те си обичат авторитетите и преклонението към тях. Вси4ко е то4но!
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
то щот МЕИ в филиал много позитивизъм излъчва. НЕКАДЪРНА НЕГРАМОТНА КАЛИНКА.
Една такава баща ми и дава уроци по математика за да завърши средно, а сега е ДОЦЕНТ по математика в такъв филиал !?!?!?!?!?
Двойкаджия в таквоз е ПРЕПОДАВАТЕЛ, абсолютна НУЛА са завършващите
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
пpeз 2020 г. пpидoбивa мaгиcтъpcĸa cтeпeн пo мeждyнapoдeн бизнec в Югoзaпaдния yнивepcитeт "Heoфит Pилcĸи
Това, според мен, е добре да го изтрие, едва ли носи позитивизъм. Кой вярва, че шефът на ЦД, се явява на изпити.
Първоначално изпратено от биография на ШишиДелян Славчев Пеевски е роден на 27. 07. 1980 г. Завършва специалност „Право" в Югозападния университет „Неофит Рилски".
Първоначално изпратено от ЮЗУ ис дъ бестПрипомняме, че преди да стане ректор, името на проф. Марин бе забъркано в скандал за фалшиви дипломи. Като преподавател по международно право и декан на Правно-историческия факултет, той беше обвинен миналата година, че под негово ръководство са фалшифицирани дипломи, заради което университетът бе обект на проверка от МОН. Какви закононарушения ще бъдат открити обаче зависи на този етап от Окръжната прокуратура в Благоевград. В нея работят 18 обвинители, като 15 от тях са завършили именно Югозападния университет.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
пpeз 2020 г. пpидoбивa мaгиcтъpcĸa cтeпeн пo мeждyнapoдeн бизнec в Югoзaпaдния yнивepcитeт "Heoфит Pилcĸи
Това, според мен, е добре да го изтрие, едва ли носи позитивизъм. Кой вярва, че шефът на ЦД, се явява на изпити.
Една такава баща ми и дава уроци по математика за да завърши средно, а сега е ДОЦЕНТ по математика в такъв филиал !?!?!?!?!?
Двойкаджия в таквоз е ПРЕПОДАВАТЕЛ, абсолютна НУЛА са завършващитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Това, според мен, е добре да го изтрие, едва ли носи позитивизъм. Кой вярва, че шефът на ЦД, се явява на изпити.. Не знам дали са правили сухи тренировки - например влизане в скафандър, плуване в космоса, и скачване със станцията МИР...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКак да оценим тази новина?
https://money.bg/politics/vasil-gole...ov-nadzor.html
- 6 Харесвания
Коментар
-
Единственият минус е, че в момента в България мнозинство няма и Големански беше избран с благословията на Дебелян. Да се надяваме, че корпулентното "Държавно Предприяте" не е резервило регулаторни услуги в аванс.
С други думи от самия Големански ще зависи дали новината за неговото назначение е добра или не-добра.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
За мен е положителна новина. Човек близък до БФБ и идеята за развит капиталов пазар в България, застава начело на КФН. Имам позитивни очаквания. Времето ще покаже..
"Подкрепа за него изразиха и едни от основните асоциации в небанковия финансов сектор - Българската асоциация на лицензираните инвестиционни посредници, Българската асоциация на управляващите дружества и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване."Last edited by BSEtrader; Вчера, 18:02.
- 6 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Никак ! Едни и същи лица се въртят през няколко години между трите институции БФБ, КаФеНе и ЦД !
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 6 Харесвания
Коментар
-
Как да оценим тази новина?
Коментар
-
Отдавна знаем, че оранжевия ще е президент,но кой е очаквал, че за два месеца ще направи толкова поразии. Това си е чист Черен Лебед. Остават му още 46 месеца на власт. А какви поразии ще направи през последните два месеца от мандата си - просто не ми се мисли. Дано да оцелеем! Дано да оживеем!
- 1 like
Коментар
Коментар