още ли се гърчите ... тук !?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеМисля ,че ще видим и по-ниска цена -Тепърва ако кризата с еврото се задълбочи и пазарите почнат да падат дали ще удържи нашата борса Едва ли!Пък и аз още не съм си купил
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАз мисля, че промоцията - 50% свърши.
И ли по скоро като опре ПАДЕЖА до кокъла ...няма DJIA ...няма NYSE ...няма MIA
Ако е тъй както предполагам ....може и да видим под 0,9 ....На Деситуу прогнозата са сбъдна - ЧЕСТИТУ мила
НЕ е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение.. Утре предполагам ще видим някаква корекция...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеУтре ако е пак така надолу, може да понакупувам едно здраво, ей така спекулативно
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениещом те кефи, гледай го мувито ))
но много рано започнах да пълня 1,76 1,60 1,20 1,07 и вече не очаквах , но имах 600бр, на 0,96 и сега с пуканките нареден , на мен не се продава но ония ИНТЕРКАпиталисти може да не им се връзва сумата за падежаLast edited by inta53; 11.08.2011, 22:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениещом те кефи, гледай го мувито ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеИзбрана финансова информация от последния отчет на дружеството:
Тримесечен отчет за Второ тримесечие на 2011г , публикуван на 27.07.2011 13:50:05
Основни показатели Стойност (хил. лв)
Нетни приходи от продажби 287
Нетна печалба 749
Общо активи 155,248
като добавим и гласуването ПРОТИВ на ОСА на двете предложения за разпределяне на дивидент от 0,20 и 0,40лв ;-това е резултата ,а прецаканото май иска да рпецака някой - ще гледаме мувито но мъни ,,,,,,,,,Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Избрана финансова информация от последния отчет на дружеството:
Тримесечен отчет за Второ тримесечие на 2011г , публикуван на 27.07.2011 13:50:05
Основни показатели Стойност (хил. лв)
Нетни приходи от продажби 287
Нетна печалба 749
Общо активи 155,248
като добавим и гласуването ПРОТИВ на ОСА на двете предложения за разпределяне на дивидент от 0,20 и 0,40лв ;-това е резултата ,а прецаканото май иска да рпецака някой - ще гледаме мувито но мъни ,,,,,,,,,
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение===Т.е. 72 стинки ще е цената от която дисциплинирано може да се заиграя Хайде, от мен да мине, може да го заформя на 69 за по-сигурно
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеУтре ако е пак така надолу, може да понакупувам едно здраво, ей така спекулативно
Следователно 90 - 90*0,2 = 90-18 = 72 стинки. Т.е. 72 стинки ще е цената от която дисциплинирано може да се заиграя Хайде, от мен да мине, може да го заформя на 69 за по-сигурно
Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар