Първоначално изпратено от p_trade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
какво му е евтиното не знам , тук целия business е грешен след като не създава никаква стойност и то от години и какво като има активи след като са абсолютно нерентабилни .. и кога акционерите ще могат да се възползват от цената на тези активи , сами знаем кога . Тук имам чувството че ако отдадат всичко под наем ще печелят в пъти повече от сега .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеMecka, няма страшно - не е като мост. Ама и Деси не е права за примоцията. Ще трябва да почака повечко.
Не е препоръка за ПК на ЦК, само на банички ....ааа тука на плажа няма ..между другото има само мента, мастика и цаца и интернет слабичък ;(
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеВидяла съм ги, както съм казала това не ми е любимата компания, но защо да не изкарам някой лев от нея, както направавих преди с Мостстрой преди да бъде обявен във фалит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЕх, Деси, заредил(а) си значи
Сигурно ще е така, но виж ако искаш и 5 год графика на софикс и синергон, тогава нещата хич не изглеждат чак така розови.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАми и аз затова и аз влязох тук...Колкото и да е черен Бедо.......цена от 90ст е просто ниска...целият холдинг 16.5мил
......не казвам,че няма да пада още....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВъпреки лошия мажоритар даже на мен взе да ми се струва че тук е прекалено евтино.
......не казвам,че няма да пада още....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДе си, деси?
Какво искаш да ми кажеш, че цената за акция от петък е 0.911 лв.
Просто е имало още останал страх у някои индивиди.
Ще видим в понеделник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеXa Xa лалке ..подмина ти стопа май тука ...не 0.95 ...а надоле е май дънцето дай сега друга прогрноза ..като баба Вангя ...да видим дали ще улучиш
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАз мисля, че промоцията - 50% свърши.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеоще ли се гърчите ... тук !?
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
Коментар