Първоначално изпратено от olimpiec
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеБлагодаря на всички които свалят цената тук . Може би някой знае че искам да пазарувам тук колкото се може по-евтино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеей спукаха го от бой, някой знае явно нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеот ликвидатора през 108 ) ли дойдоха)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеи аз това казвам, но при патките вече ни демонстрираха как нещо днес го има, утре го няма. Та тия 14лв/акция......"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениес тази разлика че тук имаш 264 мил собствен капитал, или над 14 лв. на акция...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениетук се изравни капитализацията с тази на патките....то и мажо същия кат оня ама поне уж печалби изкарва
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениенекой се освобождава от пакета си тукаLast edited by Han Krum; 29.10.2010, 11:50.
Коментар
-
Всеки филибар майна поназнайва че Нувутела в Пловдив работи доста добре.Интересно е за тия които се правят на интересни защо вчера личния ми оракул след като поглади седмото си пипало с помощта на осмото ми даде пророчески знак който личния ми тълмач разтълкува недвусмислено-недейте да копаете повече юбиги и си купете син на цвят ергон защото това е дъното, демек синергон се зарадвахме ние.Естествено оракула ми е препоръчал само на мен да извърша това свещенодействие а именно купуването на артии и препоръката му явно не е отправена към тези които не вярват в езически пророчества и октоподни тринадесетини.
Коментар
Коментар