по леко, не се блъскайте
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеЕй кой ми прави мръсно като ми вдига непрекъснато цената и не мога да купя евтино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеЧе защо е купувал тук изпълнителния директор на Топливо-да не би да се е объркал ,май ще трябва да му се обадиш и да му кажеш да не купува тук че ти повече разбираш и знаеш повече какво става тук-анадънмо.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеЧе защо е купувал тук изпълнителния директор на Топливо-да не би да се е объркал ,май ще трябва да му се обадиш и да му кажеш да не купува тук че ти повече разбираш и знаеш повече какво става тук-анадънмо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеЕй кой ми прави мръсно като ми вдига непрекъснато цената и не мога да купя евтино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеВили вилиере аз за разлика от теб имам възможности да придобия 50 процента от холдинга на текущите цени.Обаче няма балама който да подари нещо което струва около 150 000 000лв според мен за някакви си жалки 10 милки.Защо смяташ че аз разсъждавам като теб и защо смяташ че всички разсъждават като теб.Знаеш ли къде ще отиде цената ако някой вкара оферта за 9 000 000акции купува тук.Няма балама който да вкара такава оферта купува затова няма и да видиш такава скоро.Аз ще си си вкарвам поръчки купува сравнително редовно и ще купувам умерени количества около тези цени.Гаврата с чуждестранните мечки според мен продължава.Дано да не ги изплашим че според мен скоро по- трудно ще намираме читави мечки тук,
Коментар
-
Вили вилиере аз за разлика от теб имам възможности да придобия 50 процента от холдинга на текущите цени.Обаче няма балама който да подари нещо което струва около 150 000 000лв според мен за някакви си жалки 10 милки.Защо смяташ че аз разсъждавам като теб и защо смяташ че всички разсъждават като теб.Знаеш ли къде ще отиде цената ако някой вкара оферта за 9 000 000акции купува тук.Няма балама който да вкара такава оферта купува затова няма и да видиш такава скоро.Аз ще си си вкарвам поръчки купува сравнително редовно и ще купувам умерени количества около тези цени.Гаврата с чуждестранните мечки според мен продължава.Дано да не ги изплашим че според мен скоро по- трудно ще намираме читави мечки тук,Last edited by money-maker; 19.11.2010, 20:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеБлагодаря на всички които свалят цената тук . Може би някой знае че искам да пазарувам тук колкото се може по-евтино.подпис
Коментар
Коментар