Първоначално изпратено от Балониада
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнениеА много излетяло синиргончето ,а преди коледа се някой се бяха навили да продават 40000бр на около 1.4 , вече ме яд че продадох част на 1.9 ,дано има корекцийка да си ги взема пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнениеА много излетяло синиргончето ,а преди коледа се някой се бяха навили да продават 40000бр на около 1.4 , вече ме яд че продадох част на 1.9 ,дано има корекцийка да си ги взема пакМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеКато гледам p/b дори и да фалира ....съм си добре Естествено само хипотетично защото този сценарии тук няма да се развие
Не е препоръка за покупко продажба
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНа фона на други много ликвидни холдинги, този ми се вижда подценен . Холдинг пътища е 23 милиона дори с огромни задължения ... , а този е 37 с мнооого собствен капитал
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеПри последното увеличение на капитала правата за участие в увеличението на капитала се търгуваха на 2,50лв и над 2,50лв.,което показва колко ниска е цената на хартията днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от пишман спекулант Разгледай мнениеИмаше преди едно решение за увеличение на капитала,но без конкретни срокове.Нещо от рода през следващите 5 години.
Коментар
Коментар