Първоначално изпратено от XY
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеЕй продавачите къде бягате -то при самата продажба изобщо не боли , а боли много силно когато след време разберете какво сте направили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеЛалке благодаря за красивия жест който правиш за мене.То и аз Лалке не съм доволен от 105% доходност тук за няколко месеца след като съм си поставил тук таргет от 1800 % и тук според мен не стои на дневен ред въпроса дали ще има такава доходност а след колко време ще има такава доходност.Не е препоръка за нищо тъй като имам интерес само аз да купувам евтино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениепо ръст последния месец и нещо май сме сред първенците....гредата си я извади от очите че нещо недовиждаш
Коментар
-
Лалке благодаря за красивия жест който правиш за мене.То и аз Лалке не съм доволен от 105% доходност тук за няколко месеца след като съм си поставил тук таргет от 1800 % и тук според мен не стои на дневен ред въпроса дали ще има такава доходност а след колко време ще има такава доходност.Не е препоръка за нищо тъй като имам интерес само аз да купувам евтино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеТук май удари на греда
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеЛалке ако може утре да не купуваш от Синергона за да се вредя и аз като купувач.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеВсеки си има мнение, както различните участници постигат различни доходности ...
Аз от моята съм доволен
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеПродължаваме днес. За две седмици доходността ми е перфектнаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар