Зимните месеци са най-силните за синергона. Очаквам добри резултати за първото тримесечие !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Синергон холдинг АД-София /PETHL/ е придобило акции от капитала на:
- Петър Караминчев АД-Русе /PKAR/
- Брой акции, обект на сделката: 19 800;
- Процент от капитала, обект на сделката: 2.99%;
- Пряко участие в капитала след прехвърлянето: 60.51%;
- Участие в капитала чрез свързани лица: 0.00%;
- Общо участие в капитала след прехвърлянето: 60.51%;
- Дата на прехвърлянето в ЦД: 20.12.2005 год.
гледай кога го съобщават...... по 2.13 беше,кво ли ще го правят?.
Коментар
-
Защо мислиш така, Z? Някво инфо, факти, очаквани новини? Аз мисля, че високи нива са възможни и оправдани на база фин. показатели на ходлинга и неговия менидж? Подкрепи мнението си с нещо моля те?
Успех !
П.П Може и с ЛСНе е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
-
Може ли да очакваме траен спад тук? Кои бяха основните куповачи/продавачи последните дни, някво инфо? Според мен би трябвало скоро да се върне в диапазона 6-6,20 цената, но явно не всички мислят така? Някои разпродава стабилно или просто всеобщото търсене/предлагане е такова, че се очертава надолу?Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
-
Хинина, стига скача от един в друг холдинг. Избери си един , за да го прехвалиш пак като ИХЛБЛ(когато все още беше акционер), а като избягаш от ПЕТХЛ, пак вземи да говориш против него, както и против ИХЛБЛ взе да говориш. Това е доста тъпо, за някой който в един момент Боготвори дадено дружество и в следвашия момент е върл противник на същото това дружество.
Коментар
Коментар