Ама верно като в МОЛ даже по едно време имаше 'опашка" на 1.10 ...ама свърши стоката с склада
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеЗначи принципно не си съгласен някой да продава акции, така ли?
Или принципно си против когато акционер реши, че не иска вече да бъде непълноправен съдружник на мажоритаря?
Казваш акционер, който реши че вече не иска вече да бъде непълноправен съдружник на мажоритаря?
Тоя акционер, говоря принципно за ДФ/ПФ, който купувал на 10 лева /примерно/, тогава мажо бил ОК, и сега на 1 лев се сеща че не иска да му е съдружник. Натова отгоре парите не са негови, а на вложителите, гласували му доверие?
Да, така е лесно, мажо бил скапан, дай да продадем, а не да се разправяме с Бедо, да вземе да направи нещо положително за миноритарите...
За тва ли им се плаща на великите ни ФМ?Last edited by dex; 27.06.2011, 14:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеДСК продава за собствена сметка? я па ти
......
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение.....възмущението ми изобщо не е свързано със загуби, а е принципно....
Или принципно си против когато акционер реши, че не иска вече да бъде непълноправен съдружник на мажоритаря?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеИмаш ли идея, че продавача е банка и продава за собствена сметка?!? Какви ДФ и ПФ те гонят?
Кофти е да загубиш, но това е част от играта.
Аз имам акции, но от близки нива, така че възмущението ми изобщо не е свързано със загуби, а е принципно ... и съм го споделял не само по тази позиция.. така, че злобната ти забележка не е умесна.
п.п. те и елана продават тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТъпото е, че фондовете вместо да се опитат да натиснат Мажо тук, пък и други позиции, поемат загума за вложителите си от 90% и продават...
Щото така по-лесно...
Така не се гради доверие! После само се оплакват ДФ-та, че нямали бизнес, ми как да имат?!?!
Кофти е да загубиш, но това е част от играта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТъпото е, че фондовете вместо да се опитат да натиснат Мажо тук, пък и други позиции, поемат загума за вложителите си от 90% и продават...
Щото така по-лесно...
Така не се гради доверие! После само се оплакват ДФ-та, че нямали бизнес, ми как да имат?!?!
Напълно вярно.
На ОС не ходят. Не ги интересува какви ги върши Бедо.
Дружество чиито амбиции декларирани от арменеца да достигнат активи от един милярд ,видяхме до къде го докара.
Ама с чужди пари е лесно. Скоро няма кой да им се довери.
Песимистичен и реалистичен вариант е, че с това ръководство нищо добро не ни чака.
Оптимизъм лично за мен ще има след смяна на ръководството.За съжаление няма да е скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеЗа това слабо дружество с глупава политика спрямо акционерите и 50 ст. са много...
Разбира се това е лично мнение и не е препоръка за взимане на инвестиционни решения...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Щото така по-лесно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cloud Разгледай мнение135 000 бр. са минали на средна 1.47 за последните 3 месеца.
Колко ли имат още да продават?
Докъде може да стигне човешката глупост и измама? Със сигурност тук някой не продава собствени акции (а такива от ДФ или ПФ). Със сигурност няма и икономическа обосновка - който продава средната трябва да му е над 7 лв., може би някъде 10 лв. Дружеството хич не е за подценяване, и финансово е в перфектно състояние!
Чиста проба измама!
Човече, да беше започнал с това, че имаш акциЙ ...))) Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар