Първоначално изпратено от dessi_georgieva
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеи заради него ще дадеш 2 лв. отгоре на акция?
нищо де, лично аз нямам нищо против тук да се задържи на такива цени - имам да купувам ощеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеНе знаеш колко си прав по отношение на изчистването на акцията. Акцията се изчиства от такива дето сравняват Синергона с крема и химко, както и от такива дето поставят на едно Бедо с Божков и Банев. Няма лошо, нека да има такива предразсъдъци, иначе как ще е възможно да се купува на П/Б 0.08 при средно за пазара 1.00
По улицата върви евреин и хвърля пари, а след него се суети арменец и ги събира и му ги връща!!!
Сигурно ще ти върне малко и на теб от тях?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеАми явно има хора на които им харесват цените за продажба или не са им толкова дълги парите. няма лошо. позицията я за по търпеливи както я виждам аз с хоризонт поне 2 г. и дълги пари.
разгледах Доверие. Доверие никога не се е търгувало над Синергона като цена.
да на говорим, че Синергона бие Доверие по всеки един фин. показател в пъти...
Доверие 3 лв., Синергон 1.25, всеки да си вади сам изводите..Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Ами явно има хора на които им харесват цените за продажба или не са им толкова дълги парите. няма лошо. позицията я за по търпеливи както я виждам аз с хоризонт поне 2 г. и дълги пари.
разгледах Доверие. Доверие никога не се е търгувало над Синергона като цена.
да на говорим, че Синергона бие Доверие по всеки един фин. показател в пъти...
Доверие 3 лв., Синергон 1.25, всеки да си вади сам изводите..
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеТо добре че по 1/2 акция не може да се продава ... Отдавна трябваше да се въведе минимум примерно по 100 бройки ...пакет ..инак не ...ще си цъкаме ...тук ана разните идиотчета продавачи смешници ..с по 25,3 бройки ;(
А сега конкретно как е синергона. Пак ли ще се нахака до номинал, като гледам офертите. Не е препоръка, имам акциЙНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stompar Разгледай мнениеСтрашна борса има в България
1 акция купува на 1.28 и 3 се продават на 1.30!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнениеТе пък ,в другите не правят врътки (в т.ч ихбг, тим, фиб и др. )
тук поне доста по-еФтино, а пък и дружествата се управляват добре и увеличения не са правени.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеНе знаеш колко си прав по отношение на изчистването на акцията. Акцията се изчиства от такива дето сравняват Синергона с крема и химко, както и от такива дето поставят на едно Бедо с Божков и Банев. Няма лошо, нека да има такива предразсъдъци, иначе как ще е възможно да се купува на П/Б 0.08 при средно за пазара 1.00
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеДа си на кяр, да си на кяр, колко да си на кяр. Ми то и крема и химко ги въртят спекулите, ама то си върви комплект с "изчистването" на акцията ))
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеВрътки врътки ..колко врътки ..и докога ще е с врътките ...не може вечно да си на загуба ... А дори и чао да кажеш на пазаря ...пак са на кяр акционерите
Не е препоръка
Коментар
Коментар