Първоначално изпратено от lalka 75
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеТази акция е баси асансьора , добре, че излязох...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеКобосче, не съм блондинка, нито съм със сини очи, а ти като си толкова наясно с нещата - дай обяснение на това което се случва с холдинга, кой продава всеки ден и има още да сваля цената.
Според мен има нужда от кеш някой, или оправдава големи количества контрабандно гориво.
И освен това ...може някой да иска да си натиска до емисионна с цел ......сещайте се
щом не сте блондинки
Аи сполай Ви
Не е препоръка за ПК на ЦК....имам бройки от тез на дънцето отскоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от black_trader Разгледай мнениедва варианта от мен
1. текущия спад да е корекция на поскъпването, което завърши в началото на тази година.
2.мечия пазар тресе позицията с пълна сила отново и ще видим нови дъна
Коментар
-
Първоначално изпратено от black_trader Разгледай мнениедва варианта от мен
1. текущия спад да е корекция на поскъпването, което завърши в началото на тази година.
За последните 1-2 години няма нито един голям пакет прехвърлен. За мен търговията при такиви обеми не е представителна и показателна за да се вадят каквито и да било изводи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеКобосче, не съм блондинка, нито съм със сини очи, а ти като си толкова наясно с нещата - дай обяснение на това което се случва с холдинга, кой продава всеки ден и има още да сваля цената.
Според мен има нужда от кеш някой, или оправдава големи количества контрабандно гориво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеДеси ..ти сигурно си блондинка със сини очи ....или просто си правиш ташак с нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеВ очакване сме на голям пакет да мине на цена под 1 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от black_trader Разгледай мнениебалон, балон , колко да е балон?! Тва да не ти е ЕУБГ
Направо ме засърбяха ръчичките да ги поздравя и в тяхната тема със стандартното "привет балонери" )))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеAaaa, не е честно така, )) балонерите да действат под масата ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от black_trader Разгледай мнениемоля, моля ! такива пакети след 2 часа
Коментар
-
Първоначално изпратено от black_trader Разгледай мнениемоля, моля ! такива пакети след 2 часаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеХа дано !!
Коментар
Коментар