If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11
Кобосче, не съм блондинка, нито съм със сини очи, а ти като си толкова наясно с нещата - дай обяснение на това което се случва с холдинга, кой продава всеки ден и има още да сваля цената.
Според мен има нужда от кеш някой, или оправдава големи количества контрабандно гориво.
Ми тои bse го е написал ама пак да кажа ..някой голобрадо фонд мениджърче е решило че ще продава на всяка цена ...и си искат паричките хората дето са му се доверили .... както дойде видьов ден и с форексчо ...та се наложи да го съдят "вложителите" ако мога така да ги нарека
И освен това ...може някой да иска да си натиска до емисионна с цел ......сещайте се
щом не сте блондинки
Аи сполай Ви
Не е препоръка за ПК на ЦК....имам бройки от тез на дънцето отскоро
два варианта от мен
1. текущия спад да е корекция на поскъпването, което завърши в началото на тази година.
2.мечия пазар тресе позицията с пълна сила отново и ще видим нови дъна
Тук не достигна ли цената до 1.10 ? А 1,10 си е дъно отвсякъде. Но принципно корекциите май не слизаха до ново дъно Дано не е втория вариант Имам по някоя бройка от тия на 1.10 Но ... Както се казва във форекс стил: ако слезе под 90 стинки, ще вземе, да ми удари стопа
два варианта от мен
1. текущия спад да е корекция на поскъпването, което завърши в началото на тази година.
Моето мнение е, че тук последните 1-2 години се търгуват някакви си 300-400 К броя акции, до 200-300 хил. от които на 2-3 институционални инвеститори които по една или друга причина искат да ги продадат независимо от цената и продават без да им пука.
За последните 1-2 години няма нито един голям пакет прехвърлен. За мен търговията при такиви обеми не е представителна и показателна за да се вадят каквито и да било изводи.
Кобосче, не съм блондинка, нито съм със сини очи, а ти като си толкова наясно с нещата - дай обяснение на това което се случва с холдинга, кой продава всеки ден и има още да сваля цената.
Според мен има нужда от кеш някой, или оправдава големи количества контрабандно гориво.
два варианта от мен
Деси ..ти сигурно си блондинка със сини очи ....или просто си правиш ташак с нас
Коментар