IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синергон Холдинг АД (6S7 / PETHL) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от d. dincheva
    kif, обещах, че ще търся начин да получите становище и го направих. Не виждам разминаване в думите ми. Общото събрание е само след три дни. Ако сте акционер, заповядайте и задайте въпросите си към ръководството лично - това е отговора.
    Моят отговор ще го дам на пода на БФБ - колкото дават желаещите да ви бъдат акционери - толкова! Живи и здрави - това е най-важно!

    Горното не е препоръка за покупко-продажба! Все още имам акции тук.

    Коментар


    • kif, обещах, че ще търся начин да получите становище и го направих. Не виждам разминаване в думите ми. Общото събрание е само след три дни. Ако сте акционер, заповядайте и задайте въпросите си към ръководството лично - това е отговора.

      Коментар


      • Така, така, отговори на въпросите на акционерите... И поради липса на кворум събранието ще бъде отложено за втората дата...

        Коментар


        • Първоначално изпратено от d. dincheva
          Здравейте,
          Във връзка с въпросите възникнали напоследък във форума, публикувам официалното становище на ръководството:

          Отговори на въпросите си акционерите на "Синергон холдинг" могат да получат на редовно годишно общо събрание, което ще се проведе на 21 юни 2007, от 9:00 часа, в гр. София, Сентрал Парк Хотел (бул. Витоша №106), конферентна зала 1
          .


          Първоначално изпратено от d. dincheva
          Въпросите ви са напълно разбираеми и критиката е обоснована. Фактът, че съм тук вече е доказателство за желанието да се работи в тази посока. По повод възторжените коментари относно Монбат и Даниела - напълно съм съгласна, подкрепям подобни практики и професионализъм. Аз съм служител на Синергон от няколко месеца и тепърва предстои и тук да се наложат подобни стандарти.
          позволявам си да Ви цитирам, тъй като изявените от Вас желания посочени във 2-рия цитат нещо не съвпадат с реалностите посочени в първия.
          иначе много поздрави на ръководството - тази година поне според мен с последното изявление чрез Вас допуска втори гаф след големите разминавания в двете интервюта на Г-н Доганян.
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

          Коментар


          • Здравейте,
            Във връзка с въпросите възникнали напоследък във форума, публикувам официалното становище на ръководството:


            Отговори на въпросите си акционерите на "Синергон холдинг" могат да получат на редовно годишно общо събрание, което ще се проведе на 21 юни 2007, от 9:00 часа, в гр. София, Сентрал Парк Хотел (бул. Витоша №106), конферентна зала 1.

            Коментар


            • Благодаря ви, г-жо Динчева.

              Коментар


              • Дали 6 месечния ще го поразмърда малко тоя холдинг,

                че голяма мъка и чакане падна тука.

                Коментар


                • Въпросите ви са напълно разбираеми и критиката е обоснована. Фактът, че съм тук вече е доказателство за желанието да се работи в тази посока. По повод възторжените коментари относно Монбат и Даниела - напълно съм съгласна, подкрепям подобни практики и професионализъм. Аз съм служител на Синергон от няколко месеца и тепърва предстои и тук да се наложат подобни стандарти. По въпроса защо изземвам функциите на ДВИ ще отговоря, че в никакъв случай не мога, а и не искам да го правя. Считам, че работата на директора за връзки с обществеността и директора за връзки с инвеститорите има допирателни и в някои случаи се припокрива. Спомнете си интервюто на Мариан. След като тук се повдигнаха множество въпроси, той се обърна към мен за съдействие за среща с г-н Доганян. Защо сега да чакам отново той или негов колега да ги синтезира и да дойде, за да търси отговори?
                  По повод нетърпението ви да получите отговорите, ще отговоря, че това не е поради нежелание или притеснение да се направи. Причината е в това, че аз не бих могла да ви ги дам без да съм съгласувала с мениджмънта. И това е напълно нормална практика. Знаете, че дейността ни се развива както на територията на цялата страна, така и извън пределите й. Пътуванията на ръководството са почти ежедневни. Така се случи и при въпросното интервю. Спомнете си, че беше отложено с няколко дни точно поради такива причини. Вие и тогава изказахте съмнение относно отлагането. Имайте малко търпение, ще ги кача на сайта веднага щом упея да ги получа.

                  La Costa, благодаря за обективността!

                  Коментар


                  • Според мен, към момента възходящото движение се задържа, заради Топливо. Като гледам Топливо, ми се вижда, че почват да го гласят за нагоре и тогава, ще стане по-интересно и тук )

                    Коментар


                    • Курти, добре си го написал, но все ми се струва, че нещата с въпросите са поставени от позиция, която предполага мениджмънта да се оправдава за решенията си, а не да обяснява инвестиционната си политика .

                      Другото го пише в отчетите - нещо, което и клакьорите и критикарите избягват да обсъждат или ако са добри вадят от цялото, това което защитава тяхната теза.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Investorrr
                        Абе, няма страшно - вчера три банки, бяха подложили големите кошници и чакат да пълнят )))
                        Инвесторрре,тук не виждам паника,а виждам разминаване отностно вижданията за начина на предоставяне на информация - между акционерите(дребните) и ръководството.
                        А с появата си,г-жа/г-ца Динчева внесе повече нови въпроси,отколкото пояснения.Като този,защо трябва да върши това,дето е приоритет на ДВИ?Защо смята,че като отговарящ за връзките с обществеността,при създаване на определени нагласи сред акционерите трябва да бъдат чакани въпроси,а не директно тези нагласи да бъдат разсейвани чрез конкретни изявления - не искам да копирам за пореден път постове на акционери,глождени от съмнения - те са факт в този раздел на форума.
                        Надявам се ви е пределно ясно,че не всяко едно критично мнение е породено от спекулативни цели(както е общоприетото мнение за един станал прословут в този форум потребител) - достатъчно конкретно формулирани са недоволството от липсваща или непълна информация към този момент и интервюто от 21.05 не разреши този проблем.
                        В същото време едно явление, типично за някой от родните инвеститори и спекуланти, забелязах да се активизира и тук - а именно убеждението,че за положителния тренд на дадена акция се изисква в прилежащата и тема във форума да се разнасят предимно фанфари и "ура".
                        Чие мнение е по ценно - това на клакьорите или на критикарите?
                        Аз като за себе си оценявам само мненията,показващи способност за аргументирано мислене и небазирани на прекомерна емоционалност! Надявам се някой ден подобен начин на мислене да покажат и представителите на ръководствата на АД-тата,с които си общуваме в този форум(независимо от поста им).А до тогава, на подценяващите финансовия и интелектуален потенциал на другомислещите,мога да кажа,че си е изцяло за тяхна сметка - ако си я правят добре,не им е проблем и да си я покрият.
                        Като за финал,на участниците в този форум и акционери в Синергон пожелавам като за начало общуването с представителите на ръководството да тръгне по гладко в най-скоро време - резултатите от това могат да са само позитивни.

                        Коментар


                        • За по долу казаното мога да кажа че е ПРЕПОРЪКА

                          Не се бъзи-кай !!!

                          Коментар


                          • neznam dali ste slushali intervjuto na Maryan s B no mi se struva che na OS po direktno nqma da moje da se zadadat vaprosite a otgovorite shtom do sega ne sa dadeni edva li i togava shte gi dadat ne vijdam logika ako vsichko e ok zashto da se malchi. Ne e preporaka.
                            www.targ.bg

                            Коментар


                            • ХА-ХА Това беше добро

                              Коментар


                              • Да дам едно предложение да се съберем повече минотари които не са получили отговор на тези въпроси та да отидем на ОСА и представи си че гласуваме на точката с имота с НЕ какво би станало е съответно трябва да сме и поне 51%.
                                Не се бъзи-кай !!!

                                Коментар

                                Working...
                                X