Първоначално изпратено от Abritus
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топливо АД (TOPL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от InvestorrrДундо, добре е, бих казал очакваното....на ПЕТХЛ е по-добър....А СЕГА ВЗЕМИ И СМЕТНИ КОЕФИЦИЕТИТЕ СЪС СТАРИЯ БРОЙ АКЦИИ, ПОНЕЖЕ НОВИТЕ ОЩЕ НЕ СЕ ТЪРГУВАТ - НАЛИ ТАКА ПИШЕ В КНИГИТЕ И ДАЙ КОЕФИЦИЕТИ, че ние ги смятаме с новите акции....
Коментар
-
Честно казано очаквах печалба към 5,5-6 млн. ама каквото са изкарали това е, аз си мисля че нямаше как да не се отрази и топлата зима и приходите от продажби за четвъртото тримесечие почти не са скочили спрямо миналогодишните, но споко идва лято и започва строителство, а там със сигурност ще има ръст.
Така, че горе главите.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от RammsteinНикола, тези сметки спрямо отчета за деветмесечието ли са?
Коментар
-
Anton Chigurh
Мите, първо разбери какво съм сметнал и тогава ще говорим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaМите, когато започнат да се търгуват новите акции и излезне баланса след увеличението тогава ще се смятат с новия брой акции. За сега това е единствения верен начин. Всичко останало са догатки и очаквания. Иначе не съм по-малък акълия от Данчев.
тогава тях що ги смяташ
ще ти кажа нещо щом си такъв акънлия - ако едно увеличение е вписано в съда то значи е направено и се смята с новия капитал
а иначе и Дачев не си позволява да смята прогнозните си коефициенти след увеличението с 6 млн капитал
Коментар
-
Anton Chigurh
Мите, когато започнат да се търгуват новите акции и излезне баланса след увеличението тогава ще се смятат с новия брой акции. За сега това е единствения верен начин. Всичко останало са догатки и очаквания. Иначе не съм по-малък акълия от Данчев.
Коментар
-
Ей Никола
ти хубаво смяташ ама защо със старите акции и Основен капитал
ами защо не почнеш да смяташ тогава коефициентите на ЦКБ с оснбовния капитал от 2002 година? тогава ако знаеш само какви коефициентчета ще направиш само
Ако увеличението на капитала на Топливо е направено преди два месеца, решението и вписването е станало преди един месец кви са тея числа бе човек
И ние може да смятаме, иначе да сме си купили и права на свилоза на 25 кинта, ама ти се правиш на по-акънлия и от Дачев
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrДундо, много добри изказвания правиш понякога, ама от време на време си ГОЛА ВОДА...Цитирам те:
"A pazarnata kapitalizaciq e okolo 83 mln pri ceni okolo dne6nite"
Е да ама не си точен братко, както ти се случава от време на време:
5 416 829 бр. акции по 19.15 лв. = 104 млн. лв., при 72 млн. лв. собствен капитал към 30.09.2006 г., към това добавете сигурната добавка от набраните пари от увеличението около 10 млн. лв.
Синергона по днешни цени /10.69 лв. за акция/ струва 151 млн. лв. при 183 млн. лв. собствен капитал към 30.09.2006 г. Синергона контролира Топливо, както и други никак не лоши дружества, а именно е с диверфициран портфейл. Отделно както повечето холдингови дружества, Синергона няма изявен можоритарен собственик, а множество "бабички" които са на изчезване. Към холдингите тепърва ще има интерес от участници с ДЕБЕЛИ ПОРТФЕЙЛИ, които ще търсят дялове, понеже в тях няма собственици с над 50 % - справка Доверие обедНЕН холдинг....МНОГО ПО ЛИКВИДЕН Е и ВИНАГИ ЩЕ Е ПО ЛИКВИДЕН от Топливо.....Дундо, сам си направи изводите....
Коментар
-
Kole, извиневай, сега съм се втрещил у Фазера, та немам много време да се напъна да сметам, нека мине следобед, дано остане времето, че те показателите сега ще се опреснат и нема да са същите, да видиме днеска дали нема да падне некой нов отчет. Иначе тва е похвално, дето си дал такъв набор цифри
Коментар
Коментар