ХКМ, в долния си постинг не съм имам впредвид цитираното съобщение от дружеството за бъдещеите им намерения. Както изрично съм посочил, това са си мои догадки и скрити надежди, които се появиха малко след сплита при Синергон холдинг АД. Не, че за мен сплита е нещо кой знае какво, но за повечето участници на БФБ е голяма работа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топливо АД (TOPL)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Гледай внимателно
Коментар
-
Anton Chigurh
Разбрахме се. Я кажи ветре табака ще ходи ли на 50 лв или няма да ходи?
Коментар
-
Bobi75
Трябва да дадеш, за да получиш.
Ще си платиш новите акции (нали това е смисълът да си акционер - да дадеш пари за растеж) , но после до края на годината поне 100% ръст ще имаш
Коментар
-
Anton Chigurh
Ветре не виждам причина при тази амбициозна инвестиционна програма да профукат резервите си и от там да влезнат в дългосрочни задължения. Просто няма идея. Искрено се надявам да греша.
Коментар
-
Коле, виж ония адрес, който ibobo по-долу праща.
Там пише таканка:
....Близо половината от средствата ще бъдат осигурени от последното увеличение на капитала на "Топливо" на стойност 10 млн. лева, което беше реализирано в края на миналата година. Останалите пари ще бъдат набрани чрез собствени средства, банкови заеми и евентуално нова емисия акции на борсата, информира агенция SeeNews.....
Коментар
-
Anton Chigurh
И аз съм го разгиравал този сценарий, но едва ли ще стане. Успех аналгин ти си ми партия още от RXB
Коментар
-
Колеги, при резерви от 62.4млн.лв., учудващо добро отношение към миноритарите напоследък и явен стремеж към повишаване ликвидността на акцията, ми замирисва на нещо. Дали няма да имаме ново увеличение на капитала, ама от онова дето на нас повечко ни харесва, с безплатните акцийки?
П.П. Това са само догатки и скрити мои надежди. Никакви препоръки за абсолютно нищо.
Коментар
Коментар