IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топливо АД (TOPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами то няма какво толкова да се мисли, след като влезе в Sofix, институционалните инвеститори ще се счупят да го купуват. Виж MCH, CHIM и ODES.

Коментар

• Дотук сценарият е супер....,само дано не си правим сметките без кръчмар......,т.е.какво мислят главните дейстащи лица тук........

Коментар

• А после Топливо като влезе в Софикс, ако искат лесно ще могат да направят още едно увеличение на капитала и да си набавят допълнителните 5 000 000 лв по програмата.
        Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от traveller
          Отлично дружество, едно от най подценените на пазара. Много скоро ще го видим в двата индекса - там където му е мястото. Иначе 40 лв. до края на годината са реални особено при увеличеното търсене на алтернативните източници на енергия. Отлично финансово състояние, добро управление, ликвидност, гъста клонова мрежа в страната- какво повече може да се иска............не е препорика, а мнение
          И аз ги виждам 40 лв, обаче няма време да го чакаме до края на годината, защото селекцията за Софикс наближава. При предишния избор не харесаха капитализацията на Топливо, малка била. Затова и на мен ми се струва вероятно както на аналгина един сплит тук, за да се повиши още повече търсенето и капитализацията да достигне такива нива, че при следващото обсъждане за Топливо да няма забележки
          Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Стига с това P/E моля ви. Пробвайте се с Two-Stage FCFE Discount Model, вкарайте си възможно най-песимистичните допускания и вижте какво ще излезне. Едно от малкото подценени дружества на БФБ, с невероятен потенциал за растеж с мажоритар, който не се плаши от фондовата борса и най-важното с много амбициозна инвестиционна програма. На тези нива дабъл.
            ИДЕЯ Е!

Коментар

• Че е добро,добро е ама чак 40лв. са множко.

Коментар

• П/Е понарастна веч,
                може би иде сеч...
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Отлично дружество, едно от най подценените на пазара. Много скоро ще го видим в двата индекса - там където му е мястото. Иначе 40 лв. до края на годината са реални особено при увеличеното търсене на алтернативните източници на енергия. Отлично финансово състояние, добро управление, ликвидност, гъста клонова мрежа в страната- какво повече може да се иска............

не е препорика, а мнение

Коментар

• Много добре казано колега Moshito. И за мен Топливо си е една супер позиция, в която човек може да си вложи парите и да гледа как леко-полеко се множът във времето. Просто си е акция с бъдеще, за разлика от много други добри дружества на БФБ, които стигнаха апогея си и сега могат да разчитат на умерен годишен ръст от 10-15%. Тук за мен потенциалът е доста по-висок!

Коментар

• Цена от 40 лева отдавна съм я прогнозирал, но недейте натоварва акцията с толкова високи очаквания за печалбата. Ръстът при нея ще е съвсем резонен, нямам пред мене сметките си, но утре ще се постарая да ги постна. Но няма да е дабъл определено.
                      Важното е, че цената е много подценена, мажоритарят се обърна най-сетне към публичността, налице са сериозно намерения за развитието, дружеството е уникално. Това са достатъчно предпоставки Топливо да бъде един много сериозен блу чип - за целта не трябва да има прекомерни очаквания и акцията трябва да расте плавно.

Коментар

• Аз лично смятам за реалистични очакванията, че цената на акция ще стигне нива от около 40 лв. до края на годината. Двукратен ръст на печалбата също изглежда напълно реалистичен.

Не е препоръка. Имам акции и ще продължа да купувам ;-)

Коментар

• Мисля че има потенциал да удвои печалбата си през 2007 г.
                          Понижения до 10% корпоративен данък само ще стимулира добрите намерения на мажоритара в тази насока. А и щом и той иска висока цена на акциите, знае начините това да се постигне

имам акции в Топливо

Коментар

• Честито на повярвалите в позицията!
                            Важното е че тръгна натам където и е мястото - и като цена и като признание - Софикс, портфейлите на институционалните инвеститори, а скоро надявам се и на официален пазар.
                            Индексите падат, Топливо ръсте. Нормално, след толкова време на изкуствено задържане. Очаквам да видим 27-28 лв. до края на март.

Автора притежава акции на Топливо АД и не препоръчва покупко-продажба на същите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                              Chestita 21 prevzeta
                              da vidim dali 6te prevzemem i 22 dneska

Коментар

• Коментар

Working...
                                X