IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топливо АД (TOPL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ооо, да, скоро ще сме и в Софикс!
    ъп, ъп, ъп, Биохим ще пълни кошницата

имам акции в Топливо

Коментар

• http://pazari.dnevnik.bg/show.php?storyid=38487
      Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful

Коментар

• Ето, че превзехме и 20-така
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Vreme e da dodat Aval-ite da podprat, kakto PETHL

Коментар

• Първоначално изпратено от RedHot
            a v delta broker si razpolagash s parite 4ak sled kato mine settlement :'(
            Значи и акциите не можеш да продаваш преди сетълмента? Изглежда ми меко казано... негъвкаво. Абе COBOS-a си е класика!

Коментар

• a v delta broker si razpolagash s parite 4ak sled kato mine settlement :'(

Коментар

• Да

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                  Първоначално изпратено от rainbow
                  Благодаря ви за изпратените линкове за неодитирания отчет на Топливо.
                  И за да не питаш друг път и за друго дружество, просто отиваш на:

http://www.bse-sofia.bg/download/finance/

Там тръгваш по дървото по години и тримесечия и ще намериш отчетите на всички дружества. При това там се появяват отчетите малко преди да бъдат анонсирани в Кобоса. Просто си нагласяш съответното тримесечие, цъкаш горе два пъти за да ги сортираш по дата и час с най-последните най-отгоре, и си цъкаш само бутона "refresh" на браузъра. Така при всеки "refresh" ще виждаш най-отгоре новопоявилите се отчети, които в дни като последните 2-3, се появяват на всеки няколко минути.

Успехи желая!

Благодаря ти netware5!
                  Отскоро следя борсата, а последните две седмици имам Кобос и се опитвам да се включвам, засга предпазливо step by step. Всяка такава инфо ми е полезна, както например ще питам за нещо, което вие със сигурност знаете... Ако днес купиш дадени акции, можеш ли по-късно през същия ден да ги продадеш, и не само това, а дали можеш да разполагаш със сумата от тази продажба веднага... Т.е. да можеш да оперираш със сумата на trade date - виртуално портфолио, а не да чакаш деня на вальора...

Коментар

• Първоначално изпратено от rainbow
                    Благодаря ви за изпратените линкове за неодитирания отчет на Топливо.
                    И за да не питаш друг път и за друго дружество, просто отиваш на:

http://www.bse-sofia.bg/download/finance/

Там тръгваш по дървото по години и тримесечия и ще намериш отчетите на всички дружества. При това там се появяват отчетите малко преди да бъдат анонсирани в Кобоса. Просто си нагласяш съответното тримесечие, цъкаш горе два пъти за да ги сортираш по дата и час с най-последните най-отгоре, и си цъкаш само бутона "refresh" на браузъра. Така при всеки "refresh" ще виждаш най-отгоре новопоявилите се отчети, които в дни като последните 2-3, се появяват на всеки няколко минути.

Успехи желая!
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Благодаря ви за изпратените линкове за неодитирания отчет на Топливо.

Коментар

• Спорът е не дали ще има прибиране на печалби или не, а дали плавно или рязко ще бъде достигната кота 20-21 лв!

Коментар

• интересува ме, как мислите, дали ще има прибиране на печалби този месец или курса е относително плавен в посока 20така и над него.

Коментар

Може ли някой да ми помогне как мога да намеря год. отчет на Топливо за 2006 г.
                            Това, което ти казах се отнася за одитирания отчет. За неодитирания, слушай колегите по-долу
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

http://www.bse-sofia.bg/download/fin...B-31.12.06.xls

Коментар

http://www.bse-sofia.bg/download/fin...%2031.12.2006/

Коментар

Working...
                                X