Първоначално изпратено от abc
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво Пропърти Фонд АДСИЦ (BPF / BPY)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
май се сещам за кое дружество говориш
стискам ти палци
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Марине, до към края на март и други позаспали ще има, мисля
стискам ти палци
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеДа си поговорим за албанските реотани
Още на 4 февруари Investor.bg обяви, че дивидента ще е толкова
тогава народа не купуваше на 1,07 лв.
днес купува на 1,10 лв.
WTF
а отчета излезе на 30 януари, но редакцията ми забави статията няколко дни и излезе на 4 февруари
Компаниите с гарантиран дивидент със заявка за по-високо плащане към акционерите
https://www.investor.bg/novini-i-ana...nerite-297789/
Вероятно малцина четат отчети и статии, нямат време за това
това ми е обяснението
Дали трябва да се влага време в четене (няколко минути на ден) или това е безсмислен труд? Гледането на турски сериали, вероятно си струва времето, а четенето на информационните източници не?Last edited by abc; 13.02.2020, 15:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеДа си поговорим за албанските реотани
днес купува на 1,10 лв.
WTF
а отчета излезе на 30 януари, но редакцията ми забави статията няколко дни и излезе на 4 февруари
Компаниите с гарантиран дивидент със заявка за по-високо плащане към акционерите
това ми е обяснението
Дали трябва да се влага време в четене (няколко минути на ден) или това е безсмислен труд? Гледането на турски сериали, вероятно си струва времето, а четенето на информационните източници не?
Коментар
-
Да си поговорим за албанските реотани
днес купува на 1,10 лв.
WTF
това ми е обяснението
Дали трябва да се влага време в четене (няколко минути на ден) или това е безсмислен труд? Гледането на турски сериали, вероятно си струва времето, а четенето на информационните източници не?Last edited by mpy_yordanov; 13.02.2020, 13:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБРАВО НА БРАВО..
така де
развалят дисциплината
досега се обясняваше, че дивидента на АДСИЦ трябва да се плати до Нова Година
да се гласува на 4-ти юли (защото е празника на САЩ?), че на 30 юни било трудно
че одитора се бавел
че даже и едно дружество (Интеркапитал Пропърти дивелопмент АДСИЦ) толкова се измъчи да плати дивидента, че накрая взе че байганяса
за не-АДСИЦ
те са много сложни
имат хиляди операции и одита е задължително да приключи в крайния законов срок - 31 март
преди това е кощунство
а ОСА трябва да е на 30 юни
първо за да не може, който иска (ако някой иска) да посети всички ОСА
второ, защото това е България
всичко в последния момент
защо да се напъваме?
Затова Браво може би ще бъде помолено от всички други, да не разваля дисциплината
- 3 Харесвания
Коментар
-
Новакът Браво Пропърти показа на старите кучета как се прави
бърз одит, бърз дивидент
имат маркетмейкър
ако дадат и шестмесечен дивидент ще направят пълно показно на всички Първи дивидент за сезона: Браво Пропърти предлага 4,19 ст. брутно
не е препоръка. Имам акции от това дружество
https://www.investor.bg/novini-i-ana...brutno-298540/
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Ти не четеш ли темата? Двама спорят дали трябва да има търгово или не. Аз съм трети дето нямам мнение, защото не разбирам и това дето съм го болднал от закона може би е важно тия двамата да разберат кой е прав и кой крив.
Да, търгово трябва да се отправи при преминаване на праговете, освен ако не се намали дела до под 33%!
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Просто членът важи И за преобразуване или обезсилване, просто тогава срока за търговото е един месец, а не 14 дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеАз не знам кой е прав, ама това не мога да си го обясня валидно ли е в нашия случай: "когато преминаването на прага е в резултат на преобразуване или в резултат на обезсилване на акции". TRUE/FALSE в конкретния случай?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
Не е имало преобразуване или обезсилване на акции на Браво пропъртис. Къде го видя това?
Просто един акционер си е продал дела, и друг е преминал прагове!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеАз не знам кой е прав, ама това не мога да си го обясня валидно ли е в нашия случай: "когато преминаването на прага е в резултат на преобразуване или в резултат на обезсилване на акции". TRUE/FALSE в конкретния случай?
Просто един акционер си е продал дела, и друг е преминал прагове!
Коментар
Коментар