IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Ама аз чакам Лалка/Гаки да се произнесе за отчета....

Лалке-Балалайке.....я кажи сега защо имат толкова наличен кеш....и правят увеличение на капитала.....и то сигурно(докато не го видим де) ще е на 100% изпълнено....Визирам изкупените права на аукциона.

Ха сега ...въпрос към двете мозъчни гънки на Ллака....Монти,ти какво ще кажеш....788млн .....Аз ти писах нещо на лични....ако искаш пак там....че много ЖМЕЛ тук бе(кефи ме израза ти,няма спор)

Аре Наздраве на всички....

П.С. Правете си пълни изследвания на кръвта и урината на всеки 6мес.Утре ще си правя пак...не пропускам....Много е важно....Всичко се хваща на време....аз поневе си фиркам....си ги правя....и на година ехограф....

Засега съм бетон за 40г възраст...Утре ще видим де....

Лека и наздраве

И Лалка /Гаки да кажи нещо де....
    Какво да ти кажа бе хюм? Не се ли усещаш, че като си на черешата не си интересен
    По-добре прочети внимателно мнението на ОК !!! Има вероятност на трето четене да го асимилираш !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
      Ем....утре 4 лв......баси купувах и на 9 лв. едно време, ама, минало-бешело.... ...
      Е отдавна беше, в следващите месеци ако качи 1 левче нагоре ще е добре

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
        Уф, ти си лакмус да се купува което не харесваш, тоест на практика всичко, та зорлем ме караш, да знаеш
        Пример:Еврохолдчето!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
          Отчета показва загуба за третото тримесечие. Вие си купувайте.
          Уф, ти си лакмус да се купува което не харесваш, тоест на практика всичко, та зорлем ме караш, да знаеш

Коментар

• Отчета показва загуба за третото тримесечие. Вие си купувайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Как ще коментирате статията от балнаса "Парични средства и парични салда в Централни банки" 788 милиона?

Много провизии, много нещо......

пп: ШЕГИЧКА !!!

Коментар

• Ама аз чакам Лалка/Гаки да се произнесе за отчета....

Лалке-Балалайке.....я кажи сега защо имат толкова наличен кеш....и правят увеличение на капитала.....и то сигурно(докато не го видим де) ще е на 100% изпълнено....Визирам изкупените права на аукциона.

Ха сега ...въпрос към двете мозъчни гънки на Ллака....Монти,ти какво ще кажеш....788млн .....Аз ти писах нещо на лични....ако искаш пак там....че много ЖМЕЛ тук бе(кефи ме израза ти,няма спор)

Аре Наздраве на всички....

П.С. Правете си пълни изследвания на кръвта и урината на всеки 6мес.Утре ще си правя пак...не пропускам....Много е важно....Всичко се хваща на време....аз поневе си фиркам....си ги правя....и на година ехограф....

Засега съм бетон за 40г възраст...Утре ще видим де....

Лека и наздраве

И Лалка /Гаки да кажи нещо де....

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                  Големи парични потоци, големо нещо
                  Ем....утре 4 лв......баси купувах и на 9 лв. едно време, ама, минало-бешело.... ...

Коментар

• Големи парични потоци, големо нещо

Коментар

• Според отчета е много добре

Коментар

• Лаллке....я кажи нещо за отчета тук....Много кеш в тази банка бе...Кво ше кажеш по въпроса

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          колкото мога съм сложил кофите (то моите кофи за някои са напръстник - така, че всичко е много относително) -> от няколко седмици на 70 ст., а днес подложих и на 0.741, но веднага се появиха 5-6 оферти пред моята
                          няколко напръстника, кофа стават

браво
                          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Как ще коментирате статията от балнаса "Парични средства и парични салда в Централни банки" 788 милиона?

Коментар

• и ?

Коментар

• Излезе консoлидирания отчет за Q3

Коментар

Working...
                                X