IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнение
    Това са последните данни за Q3 от БНБ и точно затова мисля, че няма никакъв потенциал.
    ами не излезна така от първия ти пост :

Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнение
    имаш ROA - 0.54%.при средно за системата от 0.86%.

ROE - 4.86% при средно за системата от 6.4%
    при първоначалните данни които ти посочи , ясно се вижда, че при достигане на средните коефиценти за банковия сектор то ръста на банката щеше да е почти 50%

от данните които аз пейстнах се вижда, че банката се развива в пъти по-добре от средното за сектора

нима мислиш, че това са върховите възможности на банката???

Коментар

• [QUOTE=2012;1059180484]ако се позамислиш върху тези цифри които си дал ще видиш какъв е потенциала за разтеж, но аз разполагам с други данни

[

Това са последните данни за Q3 от БНБ и точно затова мисля, че няма никакъв потенциал.
      Last edited by Opiten1; 30.11.2011, 15:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
        Когато вали злато из ведро, не подлагай напръсник, а кофа
        колкото мога съм сложил кофите (то моите кофи за някои са напръстник - така, че всичко е много относително) -> от няколко седмици на 70 ст., а днес подложих и на 0.741, но веднага се появиха 5-6 оферти пред моята

Коментар

• Точно казано е това - борба е нужна
          По тази позиция - видно е, в пълна сила важи приказката от една друга тема:

Когато вали злато из ведро, не подлагай напръсник, а кофа

Това се отнася за две компани с цени под номинал (Синергон и ЦЦБ), според мен

Не е препоръка
          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            винаги излита...
            неизбежно е излитането, но медала има две страни и никой не е застрахован да види и другата страна на медала

иначе борбата бе жестока, жестока е и ще е жестока ....................... както е казал поета:

"борбата е безмислостно жестока,
            борбата както казват е епична"

да не продължавам нататък, че на някой може да му се случи:

"аз паднах. Друг ще ме смени и...
            толкоз.
            какво тук значи някаква си личност..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнение
              За какво да "излитаме" само ми кажи. Ако погледнеш loans/deposits на банката е 55%. Като ми кажеш откъде ще дойде финансовия резултат ще се включа в "излитането". Тази банка е една от най-ликвидните, но имаш ROA - 0.54%.при средно за системата от 0.86%. ROE - 4.86% при средно за системата от 6.4%
              ако се позамислиш върху тези цифри които си дал ще видиш какъв е потенциала за разтеж, но аз разполагам с други данни

Коментар

• винаги излита...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  за да излетим после , задължително ще се тества старото дъно от 72 ст.
                  За какво да "излитаме" само ми кажи. Ако погледнеш loans/deposits на банката е 55%. Като ми кажеш откъде ще дойде финансовия резултат ще се включа в "излитането". Тази банка е една от най-ликвидните, но имаш ROA - 0.54%.при средно за системата от 0.86%. ROE - 4.86% при средно за системата от 6.4%

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    изтрещялщината тук наистина достига безпределността!

Най-ниската стойност достигана тук е 0.719 - през 2008 г., когато естонците излязоха на пожар....

дали ще я видим пак?? Без институциона;на подкрепа - вероятно!
                    за да излетим после , задължително ще се тества старото дъно от 72 ст.

Коментар

• изтрещялщината тук наистина достига безпределността!

Най-ниската стойност достигана тук е 0.719 - през 2008 г., когато естонците излязоха на пожар....

дали ще я видим пак?? Без институциона;на подкрепа - вероятно!

Коментар

• Брейййй....тук много интересно....Дали тези дето натискат цената ще имат сили да сломят нивото от 70ст...Като гледам защитниците на нивото бая са се окопали....

Коментар

• Тази се срина, първа, но другите достойно я догониха...
                          Сега сме в протести, след това в преговори, след това в празници, след това в нормална криза, скок на горивата наново, еврокриза последна вълна, скок на цените наново, чакане за подобряване на климата, неподобряване на климата, евентуално увеличение, нови избори, разпродажби от чужденци, увеличение на безработицата, увеличение на газ и горива, спад на потреблението, спад в печалбите, полек спад в печалбите, по лек скок на горивата, .......ЕЙ ТИЯ НЕЩА като се изчистят, ще има климат за разтеж...

Коментар

• нека пада... аз трябва да купувам

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Тази акция много се срина???

Дали няма да падне под 70 ст.?
                              Според мен е изключено да падне под 70 ст.
                              Това е според моето скромно лично мнение.

Коментар

• Тази акция много се срина???

Дали няма да падне под 70 ст.?
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X