IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
    Слизаш на нивото на бобан - пияндето !!! НЕ съм ГАКИ. Генералът е офицер от запаса, генерал при това. Може да се понаучите на нещо от него.
    Да всеки има право да чете, да срича или да повтаря.
    Въпрос - какво разбра, като ги четеш ?
    Пак да питам - не ти ли е неудобно да ползваш снимка на Бъфет ? Купил ли си някога дружество, като него, че да се чувстваш комфортно като самозванец ?
    Бъфало Бил.Помислил.че е Бъфет.Бабанкото случайно присъства в неговото шоу.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
      Тук докато има някои малоумен да продава на всяка цена на загуба естествено, не знам как ще отлепим. Някои които вижда да каже кои натиска цената всеки ден. може и на лични.
      Сещам се за един ...но даже и като си говоря самичък, не го наричам малоумник....

Коментар

• Тук докато има някои малоумен да продава на всяка цена на загуба естествено, не знам как ще отлепим. Някои които вижда да каже кои натиска цената всеки ден. може и на лични.
        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
          Първи подкарах влака пък каквото стане.
          +6%

явно консолидирания отчет се приема добре от инвеститорите

Коментар

• Хъммм ! Къде е новината за записването?
            Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• Първи подкарах влака пък каквото стане.
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• моля да се съсредоточите върху темата и без лични нападки

Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                Отчета показва загуба за третото тримесечие. Вие си купувайте.
                още неконсолидирания отчет показа загуба за третото тримесечие и едва ли някой е очаквал нещо друго в консолидирания отчет, вземайки под внимание малката тежест на банките в македония .................. така, че нищо ново и изненадващо

в предвид обстановката по света и у нас, няма да се учудя и следващото тримесечие банката да е на загуба, че дори и по-следващото тримесечие (демек Q1-2012), но най-късно Q2-2012 картинката ще вземе да се подобрява според скромното ми мнение

имам акции - нали си знаете

Коментар

Слизаш на нивото на бобан - пияндето !!! НЕ съм ГАКИ. Генералът е офицер от запаса, генерал при това. Може да се понаучите на нещо от него.
                  Пак да питам - не ти ли е неудобно да ползваш снимка на Бъфет ? Купил ли си някога дружество, като него, че да се чувстваш комфортно като самозванец ?
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    Не Гаки, не ми е неудобно. Чета отчети на всичи дружества,които ме интересуват. Те разбира се не са всичко...особено в България, но все пак е нещо...за разлика от лаладжийския тон,който юнаци като теб наложиха.
                    Успех
                    Last edited by lalka 75; 01.12.2011, 01:47.

Коментар

Кои отчети си прочел, да ти кажа кажа какво не си прочел А си се окичил и със снимката на Бъфет - един от най-великите към момента инвеститори ? Не ти ли е мааалко неудобно бе човек !?
                      Не Гаки, не ми е неудобно. Чета отчети на всичи дружества,които ме интересуват. Те разбира се не са всичко...особено в България, но все пак е нещо...за разлика от лаладжийския тон,който юнаци като теб наложиха.
                      Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        Бобане,
                        не разбра ли,че гаки/лалка отчети не чете ...по обясними причини.
                        успех и търпение
                        Кои отчети си прочел, да ти кажа кажа какво не си прочел А си се окичил и със снимката на Бъфет - един от най-великите към момента инвеститори ? Не ти ли е мааалко неудобно бе човек !?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Лалкеееееее.....нищо не вдяваш..........Я ми изпей някой руски романс....Падмасквские вечерааааааааааааааааа....
                          Бобане,
                          не разбра ли,че гаки/лалка отчети не чете ...по обясними причини.
                          успех и търпение

Коментар

hahaha, абе ти верно ли си на 40 г. без да знаеш бъкел руски ??? кой ти е писал оценките по милост ?? Мисля, че и той ще има заслуга за духовното ти израстване! Но да виждам такива "инвеститори" е радост за моята топла душа. Донори са нужни повече от всякога !!! Сега !
                            Обърка ника с Гаки....Хехехехех....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              ....Падмасквские вечерааааааааааааааааа....
                              hahaha, абе ти верно ли си на 40 г. без да знаеш бъкел руски ??? кой ти е писал оценките по милост ?? Мисля, че и той ще има заслуга за духовното ти израстване! Но да виждам такива "инвеститори" е радост за моята топла душа. Донори са нужни повече от всякога !!! Сега !

Коментар

Какво да ти кажа бе хюм? Не се ли усещаш, че като си на черешата не си интересен
                                По-добре прочети внимателно мнението на ОК !!! Има вероятност на трето четене да го асимилираш !!!
                                Лалкеееееее.....нищо не вдяваш..........Я ми изпей някой руски романс....Падмасквские вечерааааааааааааааааа....

Коментар

Working...
                                X