Първоначално изпратено от lalka 75
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеТук докато има някои малоумен да продава на всяка цена на загуба естествено, не знам как ще отлепим. Някои които вижда да каже кои натиска цената всеки ден. може и на лични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеПърви подкарах влака пък каквото стане.
явно консолидирания отчет се приема добре от инвеститорите
Коментар
-
моля да се съсредоточите върху темата и без лични нападки
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеОтчета показва загуба за третото тримесечие. Вие си купувайте.
в предвид обстановката по света и у нас, няма да се учудя и следващото тримесечие банката да е на загуба, че дори и по-следващото тримесечие (демек Q1-2012), но най-късно Q2-2012 картинката ще вземе да се подобрява според скромното ми мнение
имам акции - нали си знаете
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеСлизаш на нивото на бобан - пияндето !!! НЕ съм ГАКИ. Генералът е офицер от запаса, генерал при това. Може да се понаучите на нещо от него.
Да всеки има право да чете, да срича или да повтаря.
Въпрос - какво разбра, като ги четеш ?
Пак да питам - не ти ли е неудобно да ползваш снимка на Бъфет ? Купил ли си някога дружество, като него, че да се чувстваш комфортно като самозванец ?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеНе Гаки, не ми е неудобно. Чета отчети на всичи дружества,които ме интересуват. Те разбира се не са всичко...особено в България, но все пак е нещо...за разлика от лаладжийския тон,който юнаци като теб наложиха.
Успех
Да всеки има право да чете, да срича или да повтаря.
Въпрос - какво разбра, като ги четеш ?
Пак да питам - не ти ли е неудобно да ползваш снимка на Бъфет ? Купил ли си някога дружество, като него, че да се чувстваш комфортно като самозванец ?Last edited by lalka 75; 01.12.2011, 01:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеКои отчети си прочел, да ти кажа кажа какво не си прочел А си се окичил и със снимката на Бъфет - един от най-великите към момента инвеститори ? Не ти ли е мааалко неудобно бе човек !?
Успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеБобане,
не разбра ли,че гаки/лалка отчети не чете ...по обясними причини.
успех и търпение
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЛалкеееееее.....нищо не вдяваш..........Я ми изпей някой руски романс....Падмасквские вечерааааааааааааааааа....
не разбра ли,че гаки/лалка отчети не чете ...по обясними причини.
успех и търпениетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеhahaha, абе ти верно ли си на 40 г. без да знаеш бъкел руски ??? кой ти е писал оценките по милост ?? Мисля, че и той ще има заслуга за духовното ти израстване! Но да виждам такива "инвеститори" е радост за моята топла душа. Донори са нужни повече от всякога !!! Сега !
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение....Падмасквские вечерааааааааааааааааа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеКакво да ти кажа бе хюм? Не се ли усещаш, че като си на черешата не си интересен
По-добре прочети внимателно мнението на ОК !!! Има вероятност на трето четене да го асимилираш !!!
Коментар
Коментар