IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес само Ташунко направи пачка по тая падаща позиция... Некъв гений е! Ташунко, бате, срам нямаш, да знаеш :-)

О2, над мен, и аз така мисля, днешния напън може да е от последните... тази седмица ще разберем за камилата и камиларят!
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
      Първоначално изпратено от meche_cveti93
      Другари, аз съм вече сред вас със скромните за начало 2000 бр. Добре заварили
      .
      Тука изглежда само аз нямам акции ... това не ви ли притеснява...
      Не,не ме притеснява.По-скоро трябва да са притеснени имащите акции.
      Притеснителен е спада с големи обеми. Имайки предвид обаче, че излиза голям инвеститор, то мисля, че нито фундаментално, нито технически има особена причина за притеснения.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
        Другари, аз съм вече сред вас със скромните за начало 2000 бр. Добре заварили
        .
        Не,не ме притеснява.По-скоро трябва да са притеснени имащите акции.

Коментар

• Другари, аз съм вече сред вас със скромните за начало 2000 бр. Добре заварили
          .

Коментар

• Е нема такъв гейм кат днес Хахахахахахах.Велик е великия дух

Коментар

• Другари, аз съм вече сред вас със скромните за начало 2000 бр. Добре заварили.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                Червенокожи......има ли огнена вода във вигвама.....сигурно идват и бели мъже да онождат индианките......абе ......караи...ама не пиши глупости...засхтото Великият дух гледа

Великият дух ми каза че бял човек мнооо огнена вода лочел и не знаел ко да прай на борсата А аз с тая чиста водица нъл не съм замаян колкото можах завъртях спекулата още с отварянето на борсичката.Абе умен е Великия дух кот ма е посъветвал съм спечелил

Коментар

• Първоначално изпратено от Bolgart
                  Първоначално изпратено от psycoholic
                  Първоначално изпратено от O2
                  Па тука гоооооолемо натискане става.Що така бе хора?
                  За септември са минали около 2-3% от всички акции! Ако маймунките с 5-те процента са се засилили да излизат изцяло още толкова ще трябва да поемем!

Продължават изсипването.
                  Таман това го гледах -> странно защо са решили да сипват на малки парчета през борсата, а не са се договорили за голям пакет с някой желаещ...
                  Но си е и бая акция, към 4 милиона бройки го сметнах... на ден минават между 100 и 150К... смятайте си колко още им остава...
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                    Първоначално изпратено от O2
                    Па тука гоооооолемо натискане става.Що така бе хора?
                    За септември са минали около 2-3% от всички акции! Ако маймунките с 5-те процента са се засилили да излизат изцяло още толкова ще трябва да поемем!

Продължават изсипването.
                    Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                      поръчка продава 43 750 на 1.59 и нещо остана само секунди и веднага някой я лапна накуп- така че не си мислете,че тук акули няма и само дребни риби си премятаме хилядарки.

не е препоръка за покупка или продажба
                      Тъй, тъй!!! Има кой да ги поеме!!!
                      Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!

Коментар

• поръчка продава 43 750 на 1.59 и нещо остана само секунди и веднага някой я лапна накуп- така че не си мислете,че тук акули няма и само дребни риби си премятаме хилядарки.

не е препоръка за покупка или продажба
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                          Червенокожи......има ли огнена вода във вигвама.....сигурно идват и бели мъже да онождат индианките......абе ......караи...ама не пиши глупости...засхтото Великият дух гледа
                          ..и слуша )))
                          Между другото индианеца показва сравнително разумна игра, според мен. Нещо от тип "с малки суми, но редовно" )
                          Не е препоръка

Коментар

• Тука утре ще има ли още "мечоци" или техни клиенти, които в името подлъгват и се представят за съвсем друго животно..?
                            Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Червенокожи......има ли огнена вода във вигвама.....сигурно идват и бели мъже да онождат индианките......абе ......караи...ама не пиши глупости...засхтото Великият дух гледа

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                Е, товарят си маймунките - тоя оборот не може да бъде посрещнат от един или двама...
                                но странно какъв е тоя зор на немците да излизат...
                                psycoholic,
                                Очаква ли се увеличение на капитала тази година....?
                                Не знам...
                                Аз тук влязох щото един приятел ми каза... ;-)

Коментар

Working...
                                X