IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• психо много спекула се върти тука ( и аз също въртях ама ми писне през 5-10 ст и се кротнах) така че сметката не знам как я правиш ама имат още за шиткане маймунките мръсни да им имам стратегията
    ...
    bertram ,
    Аз имам дълбочина , но към 1.4 са 26 К ..... продавача не е само един и това е подвеждащо , но засега нашият човек работи до 1.52 лв. , аз смятам ,че има още доста защото щеше да се отърве от рас днес, вчера и т.н. Продава към 200 К на ден при бичи пазар и па 100 К при мечи пазар .... докога ... като свърши търсенето и ако не е излезнал тогава ще интересно....

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
      Хмммм,
      хммм, хм, хм!

Използвах едно друго сметалце, според което Хипо трябва да са опукали почти всичко! Ама брокерите не са хора да ми го потвърдат, а се крият асъл мишки!

Не ангажирам никого с това си мнение има вероятност да греша, ако утре-вдругиден има особено неочаквано движение тук, подсетете ме да ви кажа как го сметнах (то не че е много сложно да се сети човек де...)!
      С троен интеграл ли го сметна ???? - или отвори търговията на ЦКБ за 6 м с една грешка от 50% и сметката излезна........
      Според мен имат още 123456 бр акции...ама може и да греша......

Коментар

• психо много спекула се върти тука ( и аз също въртях ама ми писне през 5-10 ст и се кротнах) така че сметката не знам как я правиш ама имат още за шиткане маймунките мръсни да им имам стратегията...
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Хмммм,
          хммм, хм, хм!

Използвах едно друго сметалце, според което Хипо трябва да са опукали почти всичко! Ама брокерите не са хора да ми го потвърдат, а се крият асъл мишки!

Не ангажирам никого с това си мнение има вероятност да греша, ако утре-вдругиден има особено неочаквано движение тук, подсетете ме да ви кажа как го сметнах (то не че е много сложно да се сети човек де...)!
          Казваш навреме съм влязъл по позицията

Коментар

• Хмммм,
            хммм, хм, хм!

BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
              ташунко,
              тука натискат яко да излизат и излизат
              но според мен фондове и пенсии зимат тук
              дребните риби тук нямаме ресурса да изкупим това което се изкупи посления месец-два тук.

пакета по мои сметки вече е останал има няма 2-3 милки. и до месец трябва да е 0
              може и да бъркам но благодарение на 'мозъците' от БФБ и орязания кобос нямаме поглед на пазара.

въпрос към колеги, които са директно към Xetrata - вие как виждате пазара - вижда ли се кои продава и кои купува и само до 10 ли е ограничен броя на видимите ордери.

успех

Аз не отричам че за сега има кой да поема пакета.Мисълта ми е че ако в един момент се появи и друг такъв голям да продава а това никой не може да каже дали няма да се случи тогава за каква цена ще говорим дали няма да върне още.Според мен ще се върне цената.В момента на пазара се играе спекулативно.Една част от акциите може да си ги държат дългосрочно ,но с другата част защо да не се следват движенията.

Коментар

• ташунко,
                тука натискат яко да излизат и излизат
                но според мен фондове и пенсии зимат тук
                дребните риби тук нямаме ресурса да изкупим това което се изкупи посления месец-два тук.

пакета по мои сметки вече е останал има няма 2-3 милки. и до месец трябва да е 0
                може и да бъркам но благодарение на 'мозъците' от БФБ и орязания кобос нямаме поглед на пазара.

въпрос към колеги, които са директно към Xetrata - вие как виждате пазара - вижда ли се кои продава и кои купува и само до 10 ли е ограничен броя на видимите ордери.

успех
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Dolaresko
                  НЕВЕРОЯТЕН ГЕНИЙ СИГУР ПРЕДИ ТОВА Е ТАНЦУВАЛ ОКОЛО ОГЪНЯ ЗА ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ЦЕНАТА Е В СПРЕДА ОТ 1.54-1.65 ОТ ПОНЕ МЕСЕЦ И ТОЛКОВА ЩЕ СИ ОСТАНЕ ДОКАТО НЕ МУ СВЪРШАТ НА ПРОДАВАЧА АКЦИИТЕ

ГОЛЕМ ГЕНИЙ, ЗАЕБИ

Тоя спред на цената го виждаш явно само в твойта главица

Коментар

• Първоначално изпратено от Dolaresko
                    НЕВЕРОЯТЕН ГЕНИЙ СИГУР ПРЕДИ ТОВА Е ТАНЦУВАЛ ОКОЛО ОГЪНЯ ЗА ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ЦЕНАТА Е В СПРЕДА ОТ 1.54-1.65 ОТ ПОНЕ МЕСЕЦ И ТОЛКОВА ЩЕ СИ ОСТАНЕ ДОКАТО НЕ МУ СВЪРШАТ НА ПРОДАВАЧА АКЦИИТЕ

ГОЛЕМ ГЕНИЙ, ЗАЕБИ

Нещо ти е слаба паметта бледолики отворко Цената беше стигнала 1.20 аланколуууууууууу Айде другия път си научи урока млади кауууу-бой

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                      Първоначално изпратено от Gaki
                      Първоначално изпратено от meche_cveti93
                      Другари, аз съм вече сред вас със скромните за начало 2000 бр. Добре заварили
                      .
                      Тука изглежда само аз нямам акции ... това не ви ли притеснява...
                      Не,не ме притеснява.По-скоро трябва да са притеснени имащите акции.
                      Притеснителен е спада с големи обеми. Имайки предвид обаче, че излиза голям инвеститор, то мисля, че нито фундаментално, нито технически има особена причина за притеснения.

Добре дошъл, друже ghettoff!

Кой когато може и вижда своя принос!

Статистиката показва, че Големия Изсипвач обръща кофата към 12:55 ч. до 1, 525!

Не е препоръка за копуване или продаване!
                      Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!

Коментар

• НЕВЕРОЯТЕН ГЕНИЙ СИГУР ПРЕДИ ТОВА Е ТАНЦУВАЛ ОКОЛО ОГЪНЯ ЗА ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ЦЕНАТА Е В СПРЕДА ОТ 1.54-1.65 ОТ ПОНЕ МЕСЕЦ И ТОЛКОВА ЩЕ СИ ОСТАНЕ ДОКАТО НЕ МУ СВЪРШАТ НА ПРОДАВАЧА АКЦИИТЕ

ГОЛЕМ ГЕНИЙ, ЗАЕБИ

Коментар

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                          Първоначално изпратено от psycoholic
                          Днес само Ташунко направи пачка по тая падаща позиция... Некъв гений е! Ташунко, бате, срам нямаш, да знаеш :-)

О2, над мен, и аз така мисля, днешния напън може да е от последните... тази седмица ще разберем за камилата и камиларят!

Не бе бледолики братко нъл ти казах че имах проведение че ще има падане и се възползвам от това друже нищо повече
                          Аз разбира!
                          Но моля те, отговори на брат си Гаки, който изглежда не съзира премъдрост в това да се заема позиция по позицията ;-)

Ок туй е друго бледолики Аз нищо лошо просто имам навик да се изказвам мисли на глас кога имам усещане Ма по съм успешен при движенията надоле Тях по ги усещам га масата вземе да се чеше по главата

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                            Първоначално изпратено от psycoholic
                            Днес само Ташунко направи пачка по тая падаща позиция... Некъв гений е! Ташунко, бате, срам нямаш, да знаеш :-)

О2, над мен, и аз така мисля, днешния напън може да е от последните... тази седмица ще разберем за камилата и камиларят!

Не бе бледолики братко нъл ти казах че имах проведение че ще има падане и се възползвам от това друже нищо повече
                            Аз разбира!
                            Но моля те, отговори на брат си Гаки, който изглежда не съзира премъдрост в това да се заема позиция по позицията ;-)
                            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Коментар

• Аз пък си мисля ще нещата буквално до дни ще се изяснят.Големия продавач явно вече е притиснат от времето и изсипва здраво.

Коментар

Working...
                                X